Ez a macska imád gumikacsákkal fürdeni: ennél cukibb fotókat ma már nem látsz

Nem sűrűn hallani olyan macskáról, aki szeretne fürdeni, pedig ennek a cicának a vízi birodalmában még gumikacsák is felbukkannak.

Kádban fürdő macska
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legtöbb macska iszonyodik a víztől, hiszen nedves lesz értékes bundácskájuk, és órákig kell nyalogatni magukat, mire újra komfortos lesz számukra.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nincs kivétel, ami erősítené a szabályt. Baron, egy hosszú szőrű ragdoll cicus egyszerűen imád a vízben pancsikolni.

A macska, aki imád kádban fürdeni

A különös macska Japánban él együtt fogadott testvéreivel, Jinával és Yupával, akik szintén szeretnek fürikézni. Szokatlan egybeesés, hiszen százból ha egy macska vízimádó, már talán sokat is mondtunk, erre itt ez a kis cicacsalád, akinek az összes tagja kádban szokott fürdeni. De talán közülük is kiemelkedik Baron, aki úgy néz ki kádfürdőjében, mint egy igazi vízitündér - ezektől a képektől el fog olvadni a szíved!

(Cikken belüli és ajánlóképek forrása: baron.0723 / Instagram, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük