Felhagy a filmezéssel a híres-hírhedt színésznő?
A rajongók üldözték el?
Kristen Stewart beiratkozott egy tanfolyamra, mert nem biztos, hogy a filmezéssel akar foglalkozni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kristen Stewart olyan dologra szánta el magát, amit már régen meg akart tenni: most látja elérkezettnek az időt, hogy befejezze a főiskolát.

A sztár keményen tanul majd, hogy jól sikerüljenek a vizsgái, és végre más lehetősége is legyen, mint a színészkedés.

Vissza az iskolapadba

A 23 éves Kristen Stewart nagyon fiatal kora óta színészkedik, már számos moziban kapott szerepet, melyek közül nem egy főszerep volt. A világhírt és az elismertséget az Alkonyat-filmek hozták meg számára, ahol ő alakította a vámpírfiúval szerelembe eső fő karaktert, Bellát.

Kristen számos rajongóra tett szert, de emellett - ugyanúgy, ahogyan az Alkonyat-történetet - sokan támadták különböző dolgok miatt. Az egyik ilyen támadási felületet gyakran elhanyagolt külseje szolgáltatta, és az is köztudott, hogy nem ő a legmosolygósabb, legvidámabb színésznő Hollywoodban. 

Bár Stewart szereti a munkáját, és a megosztó sztárnak rengeteg csodálója is akad, úgy gondolja, hogy más terveket is szövögetnie kell a jövőre nézve. Ezért elhatározta, hogy visszaül az iskolapadba, de csak képletesen, mert eseménydús élete miatt levelező szakon fogja elvégezni a tanfolyamot.

Befejezi a főiskolát

Amikor a színészi karrier közbeszólt, Kristen otthagyta a főiskolát, és azóta sem tette le hiányzó vizsgáit. Most azonban úgy döntött, a szereplésen kívül más opciókat is feltár az életében. Éppen ezért beiratkozott egy irodalomkurzusra, ahol felkészítik a megmérettetésre, ami a Kaliforniai Egyetem - UCLA - angol irodalom szakán vár rá.

Az angol Vogue-nak nyilatkozó egyik forrás a következőképpen fogalmazott:
- Kristen már a filmezés utáni életét fontolgatja. Nem tudta befejezni a főiskolát, és most megfelelő felkészítésben akar részesülni. Telhetetlen olvasóként alig várja, hogy elkezdhesse a levelező szakot. Nem lesz könnyű dolga, és bele kell fektetnie az időt és az energiát, de ha egyszer végez, Kristen szinte bármit megtehet, amit akar, Hollywoodban vagy Hollywoodon kívül.

Ezt is szeretjük