9 trükk az élethez, ami sosem jutott volna eszedbe - Másnak szerencsére igen
A kreativitás határtalan: összeállításunk után nem lesznek kétségeid, hogy az ember minden helyzetben fel tudja találni magát.

jo-otlet
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kreatív ember merész, kész a változásokra, gyorsan reagál az ismeretlen helyzetekre. Nyitott szemmel jár a világban, észreveszi az újdonságokat, potenciált lát a leghétköznapibb dolgokban is. Az alkotás a probléma felismerésével kezdődik, amit a lappangás szakasza követ: ez idő alatt a lehetséges megoldások mérlegelése történik, mindaddig, amíg nem jön maga az ihlet: a megvilágosodás után pedig már csak maga az alkotás van hátra. 

A kreatív ember ismérvei: könnyed, nem kell megerőltetnie magát, hogy alkosson. Rugalmas, hatékonyan felülkerekedik az esetleges akadályokon, nem okoz gondot számára az újratervezés. Eredeti, a saját ötleteit valósítja meg. Újrafogalmaz, ha mégis meglévő anyaggal dolgozna, azt olyan szinten átformálja, hogy nem lehet ráismerni. Problémaérzékeny, nem szorul külső korrekcióra, önmaga is észreveszi, ha hiba csúszik a gépezetbe. Kidolgozott, komoly tervezés áll projektjei mögött, nem légből kapott ötleteket valósít meg. Az alábbi képsorok bizonyítják, hogy a kreativitás utat tör magának az élet minden területén!

Ezt is szeretjük