Oltási regisztrációval verik át áldozataikat a csalók: így vezetik félre az embereket
Az oltási regisztrációval visszaélő csalókra figyelmeztet a rendőrség.

oltas
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus elleni oltási regisztrációval visszaélő csalókra figyelmeztetett a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu honlapon.

A közlemény szerint két ismeretlen a körzeti orvosi rendelő nevében keresett fel lakásán egy nagykanizsai, idős férfit. A csalók azt állították, hogy a koronavírus elleni oltási listára felkerülésért alá kell írni a náluk lévő, regisztrációhoz szükséges dokumentumokat.

A férfi aláírta a dokumentumot, de később gyanúsnak találta a körülményeket, ezért felkereste a rendelőt, ahol elmondták neki, hogy senkit nem küldtek ki azért, hogy regisztrálják az oltásra - írták.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a hasonló esetek megelőzéséért arra hívja fel az állampolgárok figyelmét, hogy az oltási regisztrációval senkit nem keresnek meg személyesen a lakásán, azt kizárólag a www.vakcinainfo.gov.hu oldalon tehetik meg azok, akik élni kívánnak az ingyenes oltás lehetőségével.

Fotók: MTI/Balázs Attila

Gyors eredményt szeretnél?

Ha lehetséges, hogy megfertőződtél, de még nem mutatsz tüneteket, a 2 db-os Covid-19 Antigén gyorsteszttel 20 perc alatt tesztelheted magad és családod egyszerűen, kényelmesen mindössze 3 990 Ft-ért.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

7 rajz a 2020-as évről - Telitalálat a grafikustól

A 2020-as év sok mindent megváltoztatott, fenekestül forgatta fel eddig ismert világunkat. A szorongás, a vírustól való félelem napjaink részévé vált, a kijárási korlátozás, illetve tilalom pedig merőben új életritmust és nehézségeket teremtett mindenki számára. Egy művész megpróbált ebből a rossz ízű, savanyú helyzetből limonádét készíteni.

Ezt is szeretjük