Orbán Viktor újabb szigorításokat helyezett kilátásba a koronavírus-járvány miatt
A miniszterelnök egy interjúban beszélt a koronavírus miatti szigorításokról.

orban-viktor
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A határoknál mindenképpen szigorításokra van szükség a koronavírus-járvány erőteljes felfutása miatt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A kormányfő hangsúlyozta: szigorú utazási szabályokra van szükség. Ahogy fogalmazott, még az üzletembereknek is meg kell érteniük, hogy a járvány gyors terjedését előidéző vírusmutánsok miatt az Európán kívüli, akár üzleti célú utazásokat is radikálisan korlátozni kell.

Orbán Viktor arról is beszámolt, hogy az operatív törzs péntek reggeli ülésén emelt szintű készültséget rendelt el a kórházakban, amelynek során a vezénylési listát is át kell tekinteni. Azt mondta, vissza kell hozni azt a készültségi fokot, amit áprilisban vagy novemberben alkalmaztak az intézményekben.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Kormányinfón jelentette be, hogy a kormány március 15-ig változatlan formában fenntartja a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokat. Ebbe beletartozik többek közt az este 8 és reggel 5 óra közötti időtartamra vonatkozó kijárási tilalom.

Fotók: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Gyors eredményt szeretnél?

Ha lehetséges, hogy megfertőződtél, de még nem mutatsz tüneteket, a 2 db-os Covid-19 Antigén gyorsteszttel 20 perc alatt tesztelheted magad és családod egyszerűen, kényelmesen mindössze 3 990 Ft-ért.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

A koronavírus láthatatlan, negatív hatása

A depresszió, szorongás fokozott kockázatával a nőknek, az egyedül élőknek, a Covid-19 miatt elszigetelteknek, a korábban létező mentális és testi betegséggel élőknek, valamint a pénzügyi gondokkal küzdőknek kellett szembenézniük. 

Ezt is szeretjük