Köröcske, kiskör és teljes táv a Balaton körül
Április 16-án pattanj nyeregbe!
A BringaMánia Balatonkör jó alkalom, hogy elővadászd a bicajt és eltölts egy kis időt a városon kívül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavasz, Balaton, jó társaság és bicikli, ameddig a szem ellát – minden adott ahhoz, hogy Te is jól érezd magad a McDonald’s BringaMánia Balatonkörön 2011. április 16-án. A Balatonföldvárról induló biciklis túrákra már most érdemes nevezni!

McDonald’s BringaMánia Balatonkör

Egy héttel Húsvét előtt remek lehetőséget kapsz rá, hogy nyeregbe pattanj a családoddal vagy a barátaiddal, és két keréken is felfedezd a Balatont. A Föld napjához kapcsolódó esemény immár több mint tíz éve a biciklisek kedvenc szezonnyitó túrája. A BringaMánia Balatonkör vezetett túrái Balatonföldvárról indulnak, és ki-ki a saját távja és tempója szerint választhatja ki, hogy melyik távon indul.

10, 86 és 206 km-es túra

A délelőtt 10:30-kor kezdődő 10 km-es Balaton köröcske igazi gyermekes családi program, ahol a legkisebbek is élvezhetik a biciklizést. A 86 km-es kiskör a balatonföldvári nyugati strandról indul délelőtt 10 órakor: Siófok, Balatonalmádi, Balatonkenese és Balatonfüred után a Tihanyi-félsziget felé kanyarodik az út, majd a komppal Szántódra érve még három kilométer várja a bringásokat a célig. A Balaton kiskör résztvevői várhatóan délután 4 óra körül érnek vissza Földvárra. A kiskörön részt vevőknek a szervezők két csoportot is biztosítanak aszerint, hogy a 86 km-es távot sportosan vagy kényelmesebben szeretnék megtenni.

A legnagyobb távot, a 206 kilométeres túrát választók reggel 6-órakor indulnak és sötétedéskor érnek vissza Balatonföldvárra. A BringaMánia Balatonkör során a szervezők több ponton is frissítőkkel várják a túrázókat.

Ha esetleg nem szeretnéd letekerni a teljes távot, lehetőséged van menet közben csatlakozni a bringásokhoz: reggel a siófoki, illetve kora délután a keszthelyi McDonald’s éttermeknél teheted meg. Regisztrálni és a McDonald’s BringaMánia Balatonkörre előnevezni a Vuelta Sportiroda honlapján lehet: www.kerekparinfo.hu Az eseményről további érdekes információk itt találhatók: www.bringamania.hu és www.balatonkor.hu

Ezt is szeretjük