Lélegzetelállítóan szép a ködös Magyarország - Városban és hegyvidéken is készült fotó

Az ősz második felében egyre gyakoribb a köd Magyarországon. Ez a fotósokat is megihlette.

Köd Magyarországon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elmúlt néhány hétben változatos volt az időjárás: volt részünk vénasszonyok nyarában és nyirkos, hideg napokban is. Ám a hajnalok nagy része ködös volt, amit a legtöbben érthető módon kellemetlenségként éltek meg.

Pedig valójában a köd is tud hangulatos, sőt akár szép is lenni, ha a megfelelő helyen és időben szemléli az ember. A színes novemberi levelekkel és a páratlan őszi fényekkel olyan jelenetek jöhetnek létre, akár egy képeslapon.

A köd látványos oldala

Az alábbi összeállításban magyar fotósok képeit gyűjtöttük össze, amelyek az ország különböző pontjain készültek az elmúlt két hétben. Egytől egyig a kora reggelek ködös szépségét mutatják meg, és szinte le sem tudjuk venni róluk a szemünket.

A kiemelt kép a Salgótarján közelében lévő Pécs-kőről készült. Fotó: MTI/Sóki Tamás.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük