Úgy tett a színész, mintha megsérült volna: olyasmi történt, amire senki nem számított
Senki nem számított arra, amit a kóbor kutya megtett a magatehetetlennek tűnő színésszel.

kutyuska
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Törökországban lévő Izmit városában egy nyílt téri színielőadást tartottak az utcán. Numan Ertuğrul Uzunsoy szerepe szerint súlyosan megsérült.

Ahogy a férfi látszólag magatehetetlenül feküdt a földön, egy éppen arra járó kóbor kutya váratlan cselekedetre szánta el magát.

Ahol a szükség, ott a segítség

Alig ért földet a sérülést színlelő férfi, máris odarohant a kutyus, hogy megvigasztalja, szó szerint a nyakát körülölelte testével.

- A karakterem megsérült, és nagy fájdalmai voltak. Leesett egy lóról, és alig tudott lélegezni - emlékezett vissza a férfi az esetre. - Egyszer csak melegséget éreztem az arcomnál. Azt hittem, hogy az egyik színésztársam ér hozzám.

Miután észrevette, hogy egy kutyus az, nem tudott tovább a szerepében maradni. - Nagyon boldog voltam, mert éreztem, hogy puszikat ad. Megérintett. Egy kis angyalka volt, aki a segítségemre sietett. Érzelemteli pillanat volt ez számomra. Nem számítottam rá - mondta Numan Ertuğrul Uzunsoy.

A felvételen látszik, hogy senkit nem zavart, hogy egy kis szünetet kell tartani az előadás közben. Sőt, a kis eb pozitív reakciót váltott ki mindenkiből. - A kollégáim megszeretgették, a közönség pedig velünk együtt örült. Mindenki éljenzett. 

Végül az előadás többi tagjai levezették a kutyát a helyszínről, ahol egy darabig még ácsorgott, végül továbbállt. A férfi reméli, hogy nem most látta utoljára kis segítőjét. Szeretne neki találni valami rendes otthont.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Következő nap is elmentem ugyanarra a helyre, kerestem őt. A környék lakói azt mondták, hogy általában arra szokott mászkálni. Ma is elmentem. Addig fogok nyomozni utána, míg meg nem találom. Mindig is szerettem az állatokat. 

3000 kóbor kutyának biztosít jobb életet a tajvani család - Lenyűgöző, amit a rászoruló ebekért tesznek

A Hsu család mindig is rajongott a négylábúakért, ezért nem volt kérdés számukra, hogy ha rászoruló eb kerül az útjukba, segítenek neki.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük