Szívmelengető dolgot csinál a kisfiú a kóbor kutyákkal, amikor azt hiszi, senki nem látja: megható felvétel készült

Nem is gondolta volna a kisfiú, hogy valaki felvételt készít különös, szívmelengető szokásáról.

GettyImages-1132026917

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Még 2021-ben Ibrahim épp az iskolából tartott hazafele Oroszországban, Groznij városában, amikor kiszúrt egy kóborkutya-párost az utcán. 

Dönthetett volna úgy, hogy egyszerűen tovább sétál, ehelyett szívmelengető tettre szánta el magát, amitől elolvadt az internet népe. 

A kóbor kutyát ölelő fiú

A kis Ibrahim megállt, és kedvesen megölelte őket, mindezt úgy, hogy fogalma nem volt arról, hogy valaki közben figyeli őt. Pedig egy közeli épület lakója észrevette a nem mindennapi jelenetet, és videót is készített a fiú megható és őszinte kedvességéről.

A róla készült felvételt később egy közösségi oldalra is feltöltötte, ahol gombamódra kezdett terjedni, és a környék lakói bizony felismerték rajta a kisfiút, akit mindenféle dicsérő szóval illettek. Az egyik szomszéd azt nyilatkozta a TheDodo oldalán, hogy a kislányával jár egy iskolába, akinek mindig segít vinni a táskáját. 

Összességében mindenki elképesztően kedvesnek tartja ezt a kisgyereket, és minden bizonnyal ebben a felvételen szereplő kutyák is egyetérthetnek - meg természetesen azok a kóbor ebek is, akiket hasonlóképpen dédelgetett Ibrahim, csak épp nem készült róla videó.

A cikk az ajánló után folytatódik

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Olvass tovább: kóbor kutyákat fürdet meg a 11 éves kisfiú, hogy nagyobb eséllyel fogadják örökbe őket

A kisfiú csodálatos kezdeményezést indított, hogy minél több kutya szerető otthonra találjon.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük