Az Instán mutatják meg, milyen az élet egy farmon: imádják az emberek a posztjaikat
A kiskecskékről készült videók a legnépszerűbbek közt vannak.

GettyImages-493205049
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre nagyobb népszerűségre tesz szert az amerikai White Lotus Farm Instagram-oldala, ahol a tanyasi mindennapokat mutatják meg a posztokban. A képeken, videókon sok a kisállat, hiszen az év első felében minden évben valóságos bébibumm van a gazdálkodásban, így ilyenkor duplán érdemes az Instájukat böngészni az aranyos videókért.

A követők kedvencei közt vannak a tündéri kiskecskékről készült felvételek, amelyeken jól látszik a gondoskodás, hiszen az állatkölyköket a gazdák cuki kabátokba öltöztették, hogy védve legyenek a hidegtől.

Az White Lotus Farmnak termelői piaca is van, ahol finom péksüteményeket, sajtokat és luxus bőrápoló termékeket lehet kapni. Ezenkívül gyönyörű területen fekszik a különleges gazdaság.

A kecskék amellett, hogy aranyosak, intelligens és szeretetre méltó állatok. Sok érdekesség is tudható velük kapcsolatban, mint például, hogy népi gyógymód volt a kecsketej alkalmazása, amit egykor még a tüdőszanatóriumokban is használtak.

A kecsketejnek magas a D-vitamin-tartalma, így egyike azoknak a ritka táplálékoknak, amelyekkel télen kielégíthetjük a szervezet D-vitamin-szükségletét.

A kiemelt kép illusztráció. Forrás: Getty Images.

A gazda sem látott még ilyen parányi kecskegidát

Ember és kecske között is kialakulhat szoros kötelék, ha a szükség úgy hozza.

Ezt is szeretjük