A gazda sem látott még ilyen parányi kecskegidát: pótmamaként nevelgeti a csöppséget

Ember és kecske között is kialakulhat szoros kötelék, ha a szükség úgy hozza.

kecske nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Cori fantázianevet viselő BoredPanda-felhasználó nemrégiben megosztotta szívmelengető történetét annak, hogyan lett pótmamája egy elhagyatott kis kecskegidának.

Gyerekkora óta imádja az állatokat, főleg a kecskéket, így nem habozott segíteni a kicsinek, amikor a szükség úgy hozta.

A kecskegida új mamája

- Múlt nyáron a kedvenc kecském olyan pici gidának adott életet, amilyet még nem láttam. Az egy kilót sem érte el a parányi jószág - jelent meg a BoredPanda oldalán. - Ám ami termetben hiányzott belőle, azt pótolta vehemens természetével. Miután a kis szörnyeteg megérkezett, mindenkit kiköltöztettem az ólból, mert nem lehetett bírni vele. Észrevettem, hogy míg a többiek elvannak a legelőn, a kicsi anélkül sétált át a kerítésen, hogy észrevette volna. Amikor felvettem, jóformán meg akarta enni az arcom, ami komoly jele annak, hogy a mamakecske nem ad elég tejet neki. 

Ezek után már csak két választása maradt: elkülöníti édesanyjával együtt egy karámba, vagy felneveli ő maga a gidát a házban. Ahogy elnézte az anyukát, amint békésen rágcsálja a füvet, és rá sem hederít kicsinyére, elhatározta magában, hogy ő fog gondoskodni a jövevényről. 

(Képek forrása: BoredPanda, borító-és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük