Imádja az internet az erdélyi kisfiú és a kutya havas videóját - Nagyon cuki pillanatot örökít meg
A tél rengeteg bosszúságot okozhat, de olykor ilyen kedves pillanatokat is adhat a leghidegebb évszak.

kisfiú-kutya
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A napokban különösen hideg időjárás teszi nehezebbé az életet egész Magyarország területén, így talán sokak számára úgy tűnhet, hogy a téllel csak a baj van, és rengeteg bosszúságot okoz. Néha viszont érdemes a dolgok pozitív oldalát is nézni, és meglátni a hideg évszakban is a szép pillanatokat.

Az interneten nemrég kezdett terjedni egy videó Erdélyből, ami aranyos módon mutatja be a tél szépségét: egy kisfiú és egy kiskutya indult útnak, ám nem a szokványos módon - vagyis nem a kutya húzza a szánkót.

Aranyos videón a kutya és a kisfiú szánkózása

A Roska (Râșca) községben készült videót hamar felkapta a román sajtó, majd a közösségi oldalaknak hála a határokon túl is terjedni kezdett a kisfiú és kutyája kalandja, akik szánkózni indultak. A nagy hó sem tántorította el a fiút a biciklizéstől, kutyáját pedig a szánkóra ültette, aki irtó aranyosan várta, hogy elinduljanak, majd türelmesen végigülte az utat. A videón az is jól látszik, hogy a fiú többször is hátranéz, ellenőrizve, hogy kis barátja jól van-e.

Andrei és Pufi története annyira magával ragadta az embereket, hogy a CERT-Transilvania nevű jótékonysági civil szervezet megkereste a kisfiút, hogy örömet szerezzenek neki egy vadiúj kerékpárral, ami sokkal jobban felszerelt, mint a videón látható biciklije. Elmondták, hogy az imádni való jelenetük emlékeztették őket a gyermekkorra, amikor az egyszerű dolgok jelentették a legnagyobb örömöt: a hó, a szánkó és egy megbízható barát. Emiatt szerettek volna örömet szerezni a kisfiúnak, aki megmelengette a felnőttszíveket is. Az ajándék átadásáról itt találsz képeket.

Erdély hódunyhával takart, téli arca képeken: elragadó a táj szépsége

Erdély télen fehér csodaországgá változik.

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük