Ez a 2 férfi átalakítja az életed: ingyen megtanítják, hogyan legyél boldog
Csak heti egy alkalommal kell időt szakítanod a módszerre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy londoni és egy izraeli férfi elhatározták, hogy jobbá teszik a világot, és ehhez az internetet használják: elindítottak egy kihívást, amit bárki teljesíthet.

Dekel Berenson és Joel Radley

A Kindness 365 elnevezésű kezdeményezés célja, hogy megtanítsa, hogyan légy kedves nap mint nap, és hogyan váljon ez az életed természetes részévé.

Ha kedves vagy, boldog vagy

Dekel Berenson és Joel Radley célja az, hogy a módszerükkel közelebb hozzák egymáshoz az embereket, és visszahozzák az apró figyelmességeket a világba, amik legtöbbször nem kerülnek semmibe. Ezzel nemcsak önzetlenségre akarnak sarkallni: arra a tudományos tényre támaszkodnak, hogy a kedvesség nemcsak azt teszi boldogabbá, akivel történik, hanem azt is, aki adja.

Ha szeretnél részt venni a kihívásban, nincs más dolgod, mint a neveddel és az e-mail címeddel feliratkozni ezen a linken. Ha ez megtörtént, hetente kapsz majd egy videót egy éven keresztül, amely segít, hogy beilleszd a kedvességet a mindennapjaidba, és a 365 nap elteltével már annyira természetessé váljon ez az újonnan elsajátított viselkedésforma, hogy észre sem veszed. A videók megértéséhez szükséged lesz némi angoltudásra is.

7 megható fotó a világból

Megható pillanatokról készült fotókat mutatunk, melyek talán visszaadják az emberiségbe vetett hitedet.

Ezt is szeretjük