Megcsalna, vagy csak te létezel neki? Ezt mondja a párodról a kínai horoszkóp

A kínai horoszkóp sokat elárul a párkapcsolatokról.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
A kínai horoszkóp sokat elárul a párkapcsolatokról.

A kínai horoszkóp, ahogyan a nyugati változata is, sokat elárul az emberek jelleméről, így többek között arról is, hogy ki milyen a saját párkapcsolatában.

Most a férfiakat vettük górcső alá, ha öröknaptárunk segítségével kiszámolod, hogy a kedvesed milyen jegyben született, sok mindent megtudhatsz az érzelmeiről, illetve arról is, mennyire veszi komolyan a hűséget.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben született a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

A Patkány jegyében született férfi kiszámíthatatlan az élet minden területén, így a szerelemben is. Nem bízik a párjában, azaz benned, sőt, már-már paranoid szinten képzel el olyan dolgokat, amelyek sohasem következnek be. Ennek köszönhetően párkapcsolatai rendre zátonyra futnak, csak ideig-óráig tudja fenntartani a látszatot, hogy minden a legnagyobb rendben, és hogy ő a szerető társ. Remélhetőleg veled másképp lesz.

Bivaly

A Bivaly számára a család és a hagyományos női-férfi szerepkör nagyon fontos. Nagyon nehéz a bizalmába igazán beférkőzni, ám ha közel enged magához, már sohasem enged el. Megbízható, és lehet rá számítani, már-már olyan férfi, akivel csak a lányregények oldalain lehet találkozni. A megcsalást még csak hírből sem ismeri, tisztel annyira, hogy ne alázzon meg ilyen módon.

Tigris

A Tigris a legszenvedélyesebb jegy a kínai horoszkópban. Mindent nagyon intenzíven él meg, de ez nem jelenti azt, hogy kikacsingatna a kapcsolatból, sőt. Ragaszkodó és védelmező, bármire képes a szeretteiért. Bőkezű, ha az érzelmei kifejezéséről van szó, és figyelmes a másik féllel. Egyetlen hibája, hogy szókimondó, így néha anélkül tesz felelőtlen megjegyzéseket, hogy átgondolná őket. Szerencsére az engesztelés sem áll tőle távol.

Nyúl

A Nyúl nagyvonalúságáról híres, nemcsak a környezetével, hanem a párjával is. Szelíd és kedves természet, aki szereti átengedni a másik fél számára a domináns szerepet, csak azért, hogy örömet szerezzen. Ebben egyébként az is nagy szerepet játszik, hogy fél saját maga irányítani. Emellett ő az, aki nem csupán társat jelent egy életre, hanem egyúttal a világ legjobb barátját is.

Sárkány

A Sárkány magabiztosságát imádják a nők, ő pedig élvezi ezt a kitüntető figyelmet, sőt, fürdőzik benne, ezért sokszor úgy tűnhet, mintha megbízhatatlan lenne, pedig nem az. Szenvedélyes szerető, akinek fontos a testi kontaktus, de csak akkor képes erre, ha szellemileg is egy hullámhosszra kerül valakivel - már csak ezért sem lehet hűtlenséggel vádolni, ugyanis kevesekkel találja meg ténylegesen a közös hangot.

Kígyó

A Kígyó meglepően romantikus, fontos számára, hogy a másik kedvében járjon. Ugyanakkor ez nem jelenti, hogy körömszakadtáig hűséges lenne a párjához, mert az érzelmei nagyon intenzívek, és képes egyik pillanatról a másikra szerelembe esni. Ő maga egyébként gyanakvó és féltékeny típus, sőt, annak ellenére, hogy egyébként csendes és visszahúzódó, a véleményét nem rejti véka alá. A vádaskodás lehet az ő legnagyobb hibája.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A Ló karizmatikus jelenség, aki habzsolja az életet, vagyis a tartós párkapcsolat nem éppen az erőssége. Ha valamit ígéretesnek talál, akkor minden másról megfeledkezik, és csak annak szenteli a figyelmét. Nagyon szenvedélyes, a testi kapcsolat különösen fontos számára, ellenben a lelki részt szereti félresöpörni. Nem lehetetlen őt betörni, csak nagyon sok türelemre és kitartásra van hozzá szükség.

Kecske

A Kecske őszinte természetétől a megcsalás a lehető legtávolabb áll. Kapcsolataiban azt vallja, hogy ha problémák adódnak, azokat meg kell beszélni. Bár ő is élvezi az élet minden egyes momentumát, ahogyan a Ló, korántsem megbízhatatlan jellem, sőt. Kedvessége messze földön híres, figyelmes és megértő társ, aki egyben igaz barát is. Főnyeremény a férfiak palettáján, szerencsés vagy, ha Kecskével jársz.

Majom

Vakmerő és titokzatos jegy a Majom, ezért talán kiszámíthatatlannak és szeszélyesnek tűnik, pedig nem az. Lehet, hogy nem vesz tejet, ha azt kéred tőle, de komoly dolgok tekintetében mindig lehet rá számítani. Még akkor is, ha fanyar humora miatt komolytalan benyomást kelt. Hűséges típus, akinek fontos a párkapcsolat, bár ezt nyíltan sohasem vallaná be, a tettei azonban elárulják.

Kakas

A Kakas kívülről egy erős akaratú, energikus személyiségnek tűnik, de valójában nagyon bizonytalan magában és másokban is. Sajnos pont ezért a megbízhatóság nem erőssége, hiszen oda húz, ahol azt érzi, valami pluszt kap. Ha ezt a párkapcsolatában találja meg, akkor szerencséje van, mert így meg tudja mutatni nagylelkű oldalát. Igaz, ami igaz, nem tökéletes, de törekszik arra, hogy az legyen annak, aki szereti őt.

Kutya

A Kutya a végletekig hűséges és odaadó, nincs nála biztosabb társ az életben. Nagylelkű és elfogadó, sohasem támadó, párjában teljes mértékben megbízik, ő maga pedig még csak rá sem néz másra, annyira komolyan veszi a hűséget. Egyetlen helyzetben lehet csak megismerni elutasító oldalát, ha hazugságon kapja a párját. Bár ebben az esetben is hamar megbocsát.

Disznó

A Disznó a kapcsolatát ugyanolyan részben alapozza az érzékiségre, mint a barátságra, ezért a szerelemben a kiegyensúlyozottságot képviseli, nincs szüksége másik nő megerősítésére, csak a tiédre. Fontos számára az igazság és a kommunikáció, mindig nyílt lapokkal játszik, és ezt a másik féltől is elvárja. Egyetlen gyengesége, hogy hajlamos a túlzott kritikára, könnyen sértődést okozva.

Ezt is szeretjük