18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mi a kínai horoszkópja? Ilyen szerető lesz a férfi

A kínai horoszkóp alapján megtudhatod, milyen partner az ágyban. Ha nem ismered a jegyét, kalkulátorunk segít.

A mindkét fél igényeit kielégítő szex rendkívül fontos. Ha még csak kiszemelted a férfit, vagy már az ismerkedési fázisban vagytok, de még nem léptetek a tettek mezejére, kínai horoszkópja előre elárulja, milyen szerető lesz az ágyban.

Amennyiben nem tudod, hogy melyik jegybe tartozik, az alábbi kalkulátor segítségével könnyen kiszámolhatod. Olvasd el, hogy ez alapján mire számíthatsz!

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben született a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Patkány a kínai jegye? Előszeretettel kezdeményez az ágyban, szívesen teszi meg ő az első lépést. Ráadásul az együttlétek során nem sajnálja sem a gyengédséget, sem a figyelmet, így az ilyen jeggyel rendelkező férfi elsőrangú szexpartner.

Bivaly

Bivaly a jegye? Nagyon ügyel arra, hogy sohase laposodjon el a szexuális élete, éppen ezért, amennyiben partnere is vevő rá, az extrémebb dolgoktól sem riad vissza. Ez pedig hosszú távon igencsak izgalmas szexuális életet ígér mindkét fél számára.

Tigris

Tigris a kínai horoszkópja? Az együttlétek során akár szavakkal, akár sóhajokkal is a másik tudtára adja, ha valami különösen jólesik neki. Tisztában van vele, hogy ezt partnere is szereti hallani, hiszen benne is még jobban felkorbácsolja a vágyat.

Nyúl

Nyúl a kínai jegye? Igazi lepedőakrobata az ágyban, aki szívesen próbál ki új pózokat, sőt, olyanokat is kitalál, melyek segítségével még nagyobb gyönyört adhat a másiknak. Ötletei pedig gyakorlatilag kimeríthetetlenek, így hosszabb távon sem válik vele unalmassá az együttlét.

Sárkány

Sárkány a horoszkópja? Olyan férfi, aki egyáltalán nem fukarkodik a bókokkal, ha szexről van szó. Ugyanakkor neki is jólesik egy-egy elejtett megjegyzés, ami az ágyban nyújtott pozitív teljesítményére vonatkozik. Számára ugyanis különösen fontos, hogy örömet szerezzen.

Kígyó

Kígyó a kínai jegye? Rendkívül jó szerető, aki szívesen ragadja magához az irányítást az ágyban. Szeret finoman parancsolgatni, sőt, olyan dolgokat kérni, melyek kifejezetten izgatóak lehetnek a másik fél számára. Ő az a férfi, akivel évek múlva sem válik unalmassá a szex. 

Ló a jegye? Igyekszik hamar felfedezni partnere minden porcikáját, így pontosan tudja, hogy mely pózzal vagy érintéssel hozza el számára a legnagyobb gyönyört. Rendkívül figyelmes, aki nemcsak kapni, hanem adni is nagyon szeret az ágyban.

Kecske

Kecske a kínai horoszkópja? Az ilyen jegyű férfi mindig meg tudja lepni partnerét valamivel: akár egy izgalmas helyen történő, akár romantikus együttlétről legyen szó. Szereti figyelni a másik minden egyes reakcióját, mert számára első helyen az áll, hogy partnerének jó legyen.

Majom

Majom a jegye? Az ilyen horoszkóppal rendelkező férfi nagyon kedveli a változatos, izgalmakkal teli szexuális életet. Azonban figyelni kell arra, hogy megkapja, amire vágyik, ellenkező esetben ugyanis könnyen előfordulhat, hogy másnál fogja keresni a boldogságot.

Kakas

Kakas a kínai jegye? Az ilyen férfi eléggé domináns, ami a hálószobában is megnyilvánul. Rendkívül szenvedélyes, és szereti, ha az ő kezében van az irányítás. Ha ez a bizonyos fokú alárendeltség nincs partnere ellenére, akkor rendkívül gyönyörteli pillanatokat élhetnek át együtt.

Kutya

Kutya a jegye? Nagyszerű szexpartner, aki nem fél hangot adni a vágyainak. Bátran megmutatja, hogy neki mi jelent örömöt, partnere dolgát is lényegesen megkönnyítve ezzel. Ugyanakkor a gyengédségek viszonzásában sem fukarkodik, így elsőrangú szeretőnek számít.

Disznó

Disznó a kínai horoszkópja? Igazi rosszfiú az ágyban, akinek sem a trágár beszéd, sem egy kis elfenekelés nincs ellenére. Ha partnerének szintén kiemelten fontos az izgalmas szexuális élet, akkor egy ilyen férfi mellett egészen biztos, hogy hosszabb távon sem lesz oka panaszra.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük