Milyen rejtett bölcsesség lakozik benned? Kínai horoszkópod elárulja

Ha nem ismered kínai jegyed, kalkulátorunk segít.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kínai horoszkóp múltja több ezer évre nyúlik vissza, így nem véletlen, hogy európai rokonával szemben sokkal pontosabb leírást képes adni. Legyen szó a személyiségedről, a szerelmi életedről vagy a rejtett bölcsességeidről, számos dolgot elárulhat rólad.

Melyik jegybe tartozol?

Ha nem tudod, hogy a kínai horoszkóp alapján melyik jegybe tartozol, kalkulátorunk segítségével most könnyedén kiszámolhatod!

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Rendkívül intelligens és jószívű vagy. Bármilyen nehézség adódik az életben, tudod, hogyan közelíts a probléma mielőbbi megoldásához, mindennek belelátsz a mélységeibe. Mindemellett tisztában vagy vele, hogy a környezetedben élőknek miben van rád, rálátásodra szüksége, és azt jól tudod is tolmácsolni.

Bivaly

Jó emberismerő vagy, könnyen kiismered az embereket. Mindenkinek azonnal a lelke mélyére vagy képes látni. Ez a rejtett bölcsességed.  Nem is csoda, hogy irigylésre méltó tulajdonságod a türelmed, hiszen pontosan tudod, hogyan közelíts az emberekhez, akikkel érintkezel, és hogyan értsd meg mindazt, amit tesznek.

Tigris

Nagyon bátor vagy, magadba vetett hited nagy erősséged. Rejtett bölcsességed, hogy felismered a járható utakat, és azokat meg tudod különböztetni a veszélyestől. Mindemellett mások útjára is van rálátásod, azt is tudod, mikor figyelmeztesd őket, és hogyan, hogy ne bánts meg másokat. Ismered az emberek lelkét.

Nyúl

Szeretsz egyedül elmélkedni, és kifejezetten jól érzed magad ezekben a békés, nyugodt pillanatokban. Lehetőséged adódik ugyanis arra, hogy átlásd az élet nagy összefüggéseit. Rejtett bölcsességed az életre való rálátásodban rejlik. Szívesen filozofálgatsz, és meséled el gondolataid másoknak is, akár egy tanító.

Sárkány

Határozott elképzeléseid vannak a céljaidat illetően. Rejtett bölcsességed, hogy azt is pontosan tudod, miképpen érd el őket. Céltudatos vagy, ismered a dolgok működését, és látod a hozzájuk vezető utat, még ha az néha kacskaringós is. Gyakran súg neked, így belső hangodat sohasem hagyod figyelmen kívül.

Kígyó

Kiváló kommunikációs képességednek köszönhetően nagyon könnyen meg tudod találni másokkal a közös hangot. Bárkivel problémád adódik, inkább megbeszéled a dolgokat ahelyett, hogy meghátrálnál. Rejtett bölcsességed, hogy tudod, hogy szólíts meg másokat, így nincs olyan személy, akinek ne tudnál a lelkére beszélni.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Tudod, hogy irigylésre méltó kitartásod aranyat ér, tehát bármilyen feladatról is legyen szó, semmit sem hagysz félbe. Rejtett bölcsességed, hogy tudod, miképpen húzd ki saját magad a gödörből, amikor időnként elfáradsz. Mivel akár egy szempillantás alatt fel tudsz töltődni lelkesedéssel, mások is erőt merítenek belőle.

Kecske

Rendkívül jó szándékú vagy, aki mindig a békére törekszik. Tudod, hogyan teremts magad körül harmóniát, melyet a saját és mások életében is remekül tudsz majd kamatoztatni. Nem jellemző rád az elkeseredettség érzése, hiszen mindig látod a napsütést a felhők felett. Tudod, hogy bármi történik, végül minden jóra fordul.

Majom

Kiváló humorral rendelkezel, rendkívül nyitott vagy mások felé. Pozitív szemléletednek köszönhetően pedig szinte szó szerint bevonzod az életedbe a jó dolgokat. Szerteágazó fantáziádnak, kreativitásodnak hála mindig új ötletekkel tudsz előrukkolni, melyeket a környezetedben élők is elismeréssel fogadnak. Ez rejtett bölcsességed.

Kakas

Kreativitásod és szorgalmad vitathatatlan, ez pedig mások számára is követendő lehet. Nagyon határozott elképzelésekkel rendelkezel, rejtett bölcsességed nem más, mint az önérvényesítés útjának meglelése. Azt is pontosan tudod, hogyan közelíts egy témához úgy, hogy végül te gyere ki győztesen, de azért a többiek is jól járjanak. Ez ritka és nemes dolog.

Kutya

Hűséges típus vagy, nagyon ragaszkodsz a szeretteidhez. Számodra a család áll az első helyen, minden más pedig csak utána következhet. Rejtett bölcsességed, hogy sokkal jobb adni, mint kapni, éppen ezért mindent meg is teszel. A sok pozitív töltet, melyet az adás öröme okoz, rendkívül boldoggá teszi a mindennapjaidat.

Disznó

Nagyon szerény, ugyanakkor optimista nő vagy. Legyen szó bármilyen helyzetről, te mindenben képes vagy észrevenni a jót, és megbecsülni az élet legapróbb örömeit is. Mivel ezt a rejtett bölcsességet nehéz eltitkolni mások elől, és nincs is rá szükség, a környezetedben élőket szintén tanítsd meg az élet szeretetére.

Ezt is szeretjük