Hajlamos a férfi a megcsalásra? Japán jegyében meg van írva

Ugye, te sem szeretnéd, ha a párod más nő mellett kötne ki? Most kiderül, hajlamos-e rá.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok mindent kívánhatsz a párkapcsolatod jövőjére nézve, de megcsalást, félrelépést biztos nem, és ez nem is csoda, hiszen az óriási csalódás mindenki számára. Magadról persze tudhatod, hogy hajlamos vagy-e rá, de a párodról nem biztos, hogy tűéles képed van ennek tekintetében.

Japán horoszkópja most elárulja, mennyire hűséges a férfi. Rémeket azért ne láss, bármit is olvasol, hiszen vannak kivételek. Ha nem ismered japán jegyét, segít a kalkulátor:

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Semmi okod hűtlenségre gyanakodni, illetve féltékenykedni. Ippaku jegyű párod számára egyedül te létezel. Horoszkópja azt ígéri, hűséges lehet hozzád, és nemcsak remek pár, de szuper családapa is lesz, akire mindig számíthattok majd. Más nőre rá sem nézne.

Jikoku – Fekete föld

Párod számára nem könnyű a monogámia, ő ugyanis a nagy mozgástér- és szabadságigényű Jikoku jegyében született. Az akarat ugyanakkor megvan benne, hogy hű maradjon, így nincs félnivalód, amíg jól érzi magát. Ha ez már nem igaz, akkor sajnos lehetnek gondok.

Sanpeki – Türkiz fa

Sanpeki jegyű párod kalandvágyó ember lehet, és mint ilyen, bizony a szerelemben is vágyik a változatosságra. Ne aggódj, amennyiben nem hagyjátok szerelmeteket elszürkülni, nincs mitől félned. Egyéb esetben lehet, de mindig kommunikáljatok, hogy ez kiderüljön.

Shiroku – Zöld fa

Shiroku jegyű párod bár egyedülállóként is élvezte az életet, párban is remekül megvan, és nem fut más nők szoknyája után. Megbízható pár, akinek csak te létezel. Egyedüllétre néha szüksége lehet, ezt add meg neki. Ha nincs szabad tere, bezárva érezheti magát.

Goo – Sárga föld

Goo jegyű párod pezsgő, bulizós személyiség lehet, aki szeret jönni-menni, és sok az ismerőse. Ennek okán előfordulhat, hogy helyes nőkkel is megismerkedik, ám nem kell aggódnod, hiszen amíg ő a társaság középpontja mások szemében, az ő szemében csakis te vagy.

Roppaku – Fehér fém

Roppaku jegyű párod rajongásig szerethet téged, és nincs okod azt feltételezni, hogy más karjaiban lenne képes keresni a boldogságot. Elsődleges célja az lehet, hogy ezt veled közösen találja meg. Tegyetek ezért, és akkor elégedettek lehettek majd mindketten.

Shichiseki – Vörös fém

Shichiseki jegyű párod nehezen köteleződhet el, még ha a szerelem érzésére és a párkapcsolati boldogságra vágyhat is. Ennek az is lehet az oka, hogy szeretné kiélni magát, mielőtt elvenne valakit. Házasságban ugyanakkor már még a szeme sem akad meg máson.

Happaku – Fehér föld

Happaku jegyű párod ereiben romantika csörgedezik, nem is vér - kis túlzással persze. Olyan lehet, akár egy mesebeli herceg fehér paripán. Mióta téged ismer, nincs más nő számára ezen a világon. Ha jönne is valaki, aki hűtlenségre csábítja, azonnal elhárítaná.

Kyushi – Vörös tűz

Kyushi jegyű párod bár nagy flörtkirály, idővel megtanulhat vagy megtanulhatott parancsolni magának. Ebben döntő lépés a pillanat, amikor szerelmes lesz. Onnantól ugyanis esze ágában sincs másokkal flörtölni. Inkább kapcsolaton belül szereti az incselkedő humort.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük