A kínai horoszkóp szerint ebben rejlik legmélyebb bölcsességed

Ha nem ismered a kínai jegyed, kalkulátorunk segít, hogy megismerhesd mélyebben önmagad.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az út, amin végigmegyünk életünk során, számos pozitív dolgot és számos hullámvölgyet tartogat, de ha néha rögös is az út, minden egyes nappal, minden egyes élménnyel és hatással, ami az embert éri, többet tud az életről.

A bölcsesség azonban nem csupán ezekből a hatásokból gyarapszik. Az ezotéria szerint mindenkiben van egy mélyről fakadó, veleszületett alap, mely valamire különösen erős rálátást ad. A kínai horoszkóp lehetőséget ad ezt a belső bölcsességet feltárni. Kalkulátorunk segít a jegy megállapításában.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Patkány jegyed szerint csupaszív, szeretetteljes ember vagy, és bölcsességed is ebben rejlik: a szeretet, az összetartás, az összetartozás fontosságát hirdeted, és tartod magad is legfontosabbnak.

Bivaly

Tudod, hogy mennyire fontos erény a felelősségteljesség. Magad is az vagy, de tanítasz is rá másokat, hogy ők azok legyenek. Belső bölcsességed azt is megmutatja neked, hogyan tedd.

Tigris

Bölcsességed táplálója a megbízhatóság: átlátod, egy dolog a másik ember számára miért fontos. Tudod, miért tartsd meg a titkot és hogyan, illetve belátod, miért légy jelen 100%-ban, ha szükség van rád.

Nyúl

Kifinomult érzékekkel rendelkezel, és ez nemcsak a fizikai dolgok remek megválasztásában mutatkozik meg. Nagyon jó emberismerő is vagy. Egy pár szóból, egy pillantásból megérzed a mögöttes szándékot.

Sárkány

Empatikusságod a belső bölcsességed magja. Tökéletesen átérzed mások helyzetét, ezáltal nagyon jó lelki támasz vagy, és azt is hamar rájössz, mivel, hogyan segíthetnél az érintettnek újra rátalálni a belső békére.

Kígyó

Kommunikációs képességeid kiemelkedőek. Az képezi belső bölcsességed lényegét, hogy képes vagy bárkivel szót érteni, megszólalni mások nyelvén. Abban is jó vagy, hogy kibékíts másokat, segíts megbeszélni dolgokat.

Egyszerre tudsz elköteleződni és szabad maradni. Az arany középút meglelésének módja a te bölcsességed, amit érdemes másoknak is átadni. Sokan nem tudják, miért nem érzik jól magukat, és te ebben segíthetsz.

Kecske

Bölcsességed a belső béke megtalálásának képessége. Tudod, hogyan zárj ki mindent, hogy magadra figyelj, és feltöltődhess. Ismered is ennek a fontosságát, e bölcsességed pedig érdemes átadnod is másoknak.

Majom

A humor olyasmi, ami a legnehezebb helyzeteken is átsegít. A te bölcsességed, hogy ezt tudod, és sikerrel alkalmazod is. Próbáld jóra fordítva is kamatoztatni ezt, és segíts annak egy mosollyal, viccel, aki szomorkodik.

Kakas

Te mindig tudod, mit és hogyan akarsz elérni. Belső bölcsességed, hogy képes vagy meglátni, mi a legegyszerűbb út akár egy olyan cél elérésében is, ami elsőre teljesíthetetlennek tűnik.

Kutya

Az emberi kapcsolatok kiváló ismerete, valamint azok hatékony ápolása, fenntartása, kezelése a te belső bölcsességed. Jó emberismerőként mindenkivel meg tudod találni a közös hangot, és jó viszonyt kiépíteni.

Disznó

Hatalmas szívvel áldott meg a sors, bölcsességed pedig az, hogy tudod, mindenkinek meg kell szavazni egyfajta pozitív alapot. Nincsenek benned negatív előítéletek, de ha ébred is néha, könnyen le tudod győzni.

Ezt is szeretjük