Miben ígér jobbat a karmád, mint előző életedben volt? Horoszkópod elárulja

Korábbi inkarnációdnál pozitívabb lehet valamiben a jelenlegi: horoszkópod elárulja, hogy miben.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki ne bízna a jobb, vagy még jobb sorsban? Talán nincs is olyan ember, ám legtöbben csak a múlthoz viszonyítanak ilyenkor. Pedig sorsunkban mélyen benne gyökerezik annak egyik legmeghatározóbb alakítója is, előző életünkből következő karmánk.

A korábbi inkarnációban véghezvitt cselekedetek, jó és rossz, mulasztás és cselekvés egyaránt hatással vannak az újraszületés utáni életre. Karmahoroszkópod elárulja, miben számíthatsz jobb sorsra most, mint előző életedben. Kalkulátorunk segít a kínai jegyeddel: írd be a születési dátumod!

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Ebben az életedben sokkal jobbak, mélyebbek, közvetlenebbek lesznek az emberi kapcsolataid, mint előző életedben voltak, most ugyanis képessé válsz rá, hogy megszavazd az alapbizalmat másoknak.

Bivaly

Mostani inkarnációd jóval eseménydúsabb lesz az előzőnél. Életed kalandosabb, mindennapjaid izgalmasabbak lesznek. Az élet minden területén meglepetések sorakoznak.

Tigris

Előző inkarnációdban hajlamos lehettél a visszahúzódásra. Most  magabiztosabb leszel, ami az életed különféle területeire pozitív kihatással lesz. Megtanulsz hinni magadban, és sokkal bátrabb leszel.

Nyúl

Korábbi életedben sokkal kevésbé volt intenzív az érzelmi életed. Most ugyan érzékenyebbé is válsz, de lehetőséget kapsz megtapasztalni olyan emóciókat, melyeket előzőleg nem éltél meg.

Sárkány

Sárkányként ebben az életedben a miértek keresése nagymértékben jellemezni fog. Ennek a korábbi életedben szerzett nagy tudás vagy tanulatlanság lehet az oka: tudásszomjad által sokra viszed az életben.

Kígyó

Korábbi életedben nem volt erősséged a hűség, ezért most ebben az életedben te kerülhetsz néha olyan helyzetbe, hogy féltékeny leszel. Most azonban sokkal jobban értékeled a szerelmet, így boldogabb is leszel.

Lóként igen higgadt voltál előző életedben, már-már elfojthattad a benned lévő indulatokat, vágyakat, energiát. Most ebben az életedben felszíthatod magadban a parazsat: szabad és boldog leszel.

Kecske

Kecske jegyed szerint az előző inkarnációdban lehetett részed szerelmi csalódásokban, melyekben azonban te is vétkes voltál. Ez az életed már sokkal boldogabb szívügyeket ígér. Most kárpótol a karma.

Majom

Előző életedben sok-sok vidám ember közt éltél, mostani életedben rajtad a sor: sok-sok jó vicc születik a fejedben, amikkel megnevettethetsz másokat. Mindeközben te is jól mulatsz, így könnyed életed lehet.

Kakas

Kakasként mielőtt reinkarnálódtál, sok mindennel elégedetlen voltál ebben az életben. Újraszületésed után sokkal érzékenyebbé válsz az élet szépségeire, és boldogabb ember válik belőled.

Kutya

Előző életedben nem volt arra lehetőséged, hogy egy valós érzelmekkel átitatott kapcsolatban elmélyülj. Hajlamos lehettél a csapongásra. Most hűséges vagy, és szerelmi életed ezt meg is hálálja.

Disznó

Előző életedben nem voltál ennyire könnyed, mosolygós és vidám természet. Most boldogabb életed lesz, mert mindezeket magadénak tudhatod. Mostani életedben szíved is nagyobbra tárod mások felé.

Ezt is szeretjük