Csókgépet találtak fel Kínában: így néz ki a bizarr eszköz

A csókgép szilikonból készült, és különleges nyomásérzékelői segítségével képes lemásolni a felhasználói csókját.

GettyImages-1373183648
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy kínai technológiai cég nagyon különös eszközzel rukkolt elő, ami forradalmasíthatja a távkapcsolatokat.

A csókgép szilikonból készült, és különleges nyomásérzékelői segítségével képes lemásolni a felhasználói csókját.

Kínai csókgép

A Remote Kiss (Távcsók) nevű eszközt feltalálói, a Changzhou Vocational Institute of Mechatronic Technology (Csangcsou Mechatronikai Technológiai Szakképző Intézet) munkatársai, elsősorban távkapcsolatban élő pároknak ajánlják, írja az Unilad.

Az eszközt az okostelefonjukhoz kell csatlakoztatni a pároknak, majd egy alkalmazás segítségével videótelefonálás közben tudnak "távcsókolózni". 

A szilikonanyagból készült csókgép képes utánozni a felhasználó ajkainak mozgását és hőmérsékletét is. Jiang Zhongli a vezető feltaláló elárulta, hogy a saját távkapcsolata adta az ötletet az eszköz feltalálásához.

- Amikor egyetemre jártam, távkapcsolatban éltem a barátnőmmel, és csak a telefonjainkon keresztül tudtunk érintkezni. Innen jött a találmány ötlete - fogalmazott a szakember. 

A Remote Kiss szilikonból készült ajkai nyomásérzékelőket tartalmaznak, melyek segítségével képes utánozni a felhasználó ajkának mozgását, sőt hőmérsékletét is. Az eszköz ezenkívül hangot is ki tud adni. 

A találmányt természetesen nem csak párok használhatják. Kalandvágyóbb felhasználók feltölthetik a távcsókjukat az alkalmazásba, melyet bárki letölthet, és "kipróbálhat".

A világ 8 leghíresebb csókja: a szenvedélyes fotók ma is többet mondanak a szavaknál

Számos ikonikus fotó létezik, ami egy csókot ábrázol.

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük