7 mondat, ami után többé nem fog zavarni, hogy kicsi a melled
Kis mellű lányok gondolatait olvashatod arról, hogyan éreznek maguk és a testük iránt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A kis mell nem ritka adottság, mégis sokan elégedetlenek vele, és a lányok általában nagyobb ügyet csinálnak ebből, mint a fiúk.

Ha téged is zavar, hogy kicsi a cicid, olvasd el az alábbi kommenteket, amik a gurl.com fórumára érkeztek a témában, és jobban érzed majd magad!

A lényeg az önbizalom

"Megtanultam elfogadni a vékony, lapos alakomat. Még mindig bizonytalannak érzem magam néha miatta, de hidd el nekem, még ha a tested nem is úgy fejlődik, ahogyan te szeretnéd, akkor is gyönyörű vagy. Ami széppé tesz, az az önbizalom, ami belülről jön."

"Légy magabiztos a kis melleid miatt! Csak gondolj bele, mindig nagyon cuki melltartókat kaphatsz magadra, mert kisebb méretekben általában több stílus közül válogathatsz."

"Muszáj a sajátjaidnak érezned a kis melleket! Ha így érzel, a beszólások nem hatnak majd meg. Én megtanultam nevetni saját magamon, sőt, néha még el is sütök néhány poént a pici cicikről. A fiúk mindig azt mondják, úgy imádnak, ahogy vagyok, és A kosarat hordok."

A pasizás

"Ha aggódsz, hogy egy fiúnak sem fogsz tetszeni, csak mert kicsi a melled, hagyd ezt abba! Ha egy srácot jobban érdekelnek a melleid, mint te magad, nem érdemel meg téged. Ha amiatt aggódsz, hogy a barátaid mit gondolnak, vagy idegenek mit gondolnak, erre is ugyanaz érvényes."

"15 éves vagyok, és A kosaras melltartót hordok. Régebben szégyelltem magam emiatt, de rájöttem, hogy a kis mellnek sok előnye van! Ha emiatt problémáid vannak a pasizással, akkor rossz helyen keresgélsz. Ha egy srác nem fogad el, ne vesztegesd rá az időd. A lényeg, hogy mindenki tökéletes a maga módján."

Hátrányok és előnyök

"Az, hogy kis mellem van - épphogy A kosár -, rendkívül paranoiássá tesz, amikor bikinifelsőt viselek. Amikor úszom, úgy érzem, a víz jobban kitölti, mint a mellkasom. Nem beszélve arról, hogy a legtöbb bikinifelső nem illeszkedik megfelelően rajtam. De nagyon kényelmes, hogy nem kell mindig melltartót hordanom. Ilyenkor nem bánom, hogy nincs mellem."

"A kis mellek csak akkor határoznak meg téged, ha hagyod. Hozd ki a legtöbbet abból, amid van, és csak érezd jól magad a bőrödben!"

Ezt is szeretjük