Hogyan fogjátok meg egymás kezét a pároddal? Ezt árulja el a kapcsolatotokról!
Már a kézfogásból is sok minden leszűrhető egy kapcsolatról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A testbeszédre érdemes odafigyelni, mert olyasmit is elárul, ami lehet, hogy még a másikban is csak tudat alatt van jelen. Ha szeretnél őszinte visszajelzést kapni a párodtól a kapcsolatotokról, figyeld meg, hogyan fogja meg a kezed!

Fontos, hogy ne befolyásold, csak hagyd, hogy reflexből úgy ragadja meg a praclidat, ahogyan általában - majd figyelj!

Merre néz a tenyér?

A tenyér iránya a dominanciáról árulkodik. Általában az a fél az irányító egy kapcsolatban, akinek a tenyere lefelé néz: a másik fél, aki felfelé tartott tenyérrel fogja meg a párja kezét, nyitottabb és rugalmasabb.

Ha tehát a te tenyered néz lefelé, te vagy az uralkodó a viszonyotokban, ha viszont a fiú keze takarja le a tiédet, ő a domináns fél.

Ha azonban a kezeitek kulcsolása közben a kettőtök tenyerei szembe néznek egymással, az azt jelzi, hogy egyenrangúak vagytok a kapcsolatban. Mindketten megadjátok a másiknak a számára szükséges szabadságot, de mindkét oldalról megvan a kellő kompromisszumkészség is.

Az ujjak helyzete

Ha az ujjak rendszerint összefonódnak, miközben fogjátok egymás kezét, az szenvedélyes, romantikus érzelmekről árulkodik: komolyan, mélyen éreztek egymás iránt, de a kapcsolatotok olykor - éppen emiatt - bonyolult lehet. Ám ha csak a tenyereiteket keresztezitek, és az ujjaitok összezárva, egymásra merőlegesen pihennek, inkább nyugodt, viharoktól mentes, meleg és gondoskodó viszony van köztetek.

Mennyire szoros?

A kézfogás erősségéből, szorosságából egyértelműen következtetni lehet a köztetek lévő kötelék minőségére is. Minél lazábban, kevesebb ujjal fogjátok egymás kezét, annál komolytalanabb a kapcsolat. Viszont ha szinte szorítjátok a másikat, az ujjak teljesen rácsukódnak egymás kezére, az masszív, mély kapcsolatról árulkodik.

Ezt is szeretjük