Hogyan becéz a pasid? Ezt árulja el a valódi érzelmeiről!

Mi a leggyakoribb becenév, amin a pasi szólít téged? Most megtudhatod, miről árulkodik!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Korábbi cikkünkből megtudhattad, mi derül ki a kapcsolatotokról a kedvenc becenevetek alapján, most pedig eláruljuk, milyen érzelmek rejtőznek amögött, ahogyan a pasi a legtöbbször szólít téged.

A kedvenc megszólítás rengeteg rejtett információt hordoz magában, mert szívből jön, és sokszor tudat alatt választja ki az ember, így a valódi érzelmeiről árulkodik. Összegyűjtöttük a leggyakoribb típusokat.

Megszokott becenevek

Ha egy fiú becézgetni kezd egy lányt, az mindenképp jó jel, hiszen nem adunk külön becenevet olyasvalakinek, aki iránt nem érdeklődünk. Amikor a pasi arra a szintre jut veled kapcsolatban, hogy cuki megszólítást alkalmaz, tudhatod, hogy a dolgok kezdenek komolyabbra fordulni köztetek.

Az állatnevek vagy a kicsinyítő becenevek használata és a keresztnév cizellálása a leggyakoribb becenévtípus. Ha a srác ezek valamelyikét használja, az jelzi, hogy előkelő helyet foglalsz el a szívében, és ezt úgy adja a tudtodra, hogy olyan néven szólít, amin csak ő hív, és ahogyan ő sem szólít senki mást.

Milyen pózban alszotok a pároddal?

Sok hasznos dolgot megtudhatsz a kapcsolatotokról, ha elgondolkodsz, hogyan fekszetek a legtöbbször.

Milyen pózban alszotok a pároddal? Ezt árulja el a kapcsolatotokról

Nézegess képeket!

Elolvasom

Egyedi becenevek

Ha az igen gyakori macitól, nyuszitól és édesemtől eltérő, teljesen személyre szabott, kedveskedő néven szólít a pasi, amihez esetleg még egy kis közös történet is kapcsolódik, biztos lehetsz benne, hogy kivételesen nagy, mély és odaadó szerelmet érez irántad. Ilyenkor a fiú annyira odafigyel rád, és megjegyez mindent, ami hozzád kapcsolódik, hogy még egy olyan szót is talált, ami csak és kizárólag rád illik.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Szexuális töltetű becenevek

Mindenkivel előfordul, hogy intim helyzetben olyan becenév csusszan ki a száján, ami a felnőtt kategóriába tartozik, de, ha a srác szinte csak ilyen neveken szólít, és mások előtt is alkalmazza ezt a megszólítást, nagy valószínűséggel nem veszi túl komolyan a kapcsolatot, és számára leginkább a testiségről szól a dolog. Ide tartoznak az olyan becenevek, melyek tizennyolcas karikát érdemelnének, szexhez kapcsolódó szavakat tartalmaznak, de bizonyos esetekben még a bébi és a cicamica is súrolja a határt.

Ezt is szeretjük