3 kérdés a neten, amin minden nő felháborodna
Ezt komolyan gondolták a pasik?
Az interneten rengeteg elképesztő kérdést lehet találni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha vicces, megdöbbentő vagy felháborító kérdéseket olvasgatnál, a Yahoo Answers kész aranybánya.

Összegyűjtöttük az oldalról a legsértőbb kérdéseket és véleményeket, amelyeket férfiak fogalmaztak meg a nőkkel kapcsolatban.

"Miért engedik szavazni a nőket?"

A kérdező tudományosan meg is magyarázza, miért merült fel benne a fenti dilemma. Szerinte már a kutatók is többször bebizonyították, hogy a nők nem képesek józan döntéseket hozni, amikor tudják, hogy választásuk tartósan kihat egy nagyobb csoport életére.

Úgy gondolja, a nők kizárólag arra vannak programozva, hogy életben tartsák az utódaikat, a férfiak viszont természetes vezetők, akik félre tudják tenni az érzelmeiket, ha objektív döntést kell hozni - erre a nők szerinte képtelenek.

Kifejti, hogy egyetért az egyenjogúsággal, kivéve a választási jog kérdését: véleménye szerint a nőknek csak a televíziós vetélkedők versenyzőire szabadna szavazniuk.

"A férfiak jobbak, mint a nők?"

Ha a kérdés önmagában nem lenne elég meredek, feltevője még ront is a helyzeten a magyarázattal. Itt már nem kérdezi, hanem kijelenti, hogy a férfiak jobbak a nőknél, és azt is elmondja, miért.

Szerinte a férfiak okosabbak, fizikailag erősebbek, bátrabbak, többet keresnek és kevesebbet költenek, nincs szükségük sminkre, nincsenek hormonális problémáik, kevesebben híznak el, sőt, a legtöbb tudós és Jézus is férfi volt. A felsorolásának ezzel nincs vége, de úgy érezzük, ebből az eszmefuttatásból ennyi is bőven elég.

"Miért ilyen szívtelen lények a nők?"

A kérdező úgy gondolja, minden nő egyforma, játszanak a férfiak érzelmeivel, és csak a rosszfiúk érdeklik őket. Odáig megy, hogy kijelenti, minden nő lotyó. Elárulja, már 30 éves, de még sohasem találkozott olyan - ahogyan ő fogalmaz - példánnyal, aki ne lett volna őrült.

Ezt is szeretjük