Ezt a kérdést tedd fel a pasinak: kiderül, mit érez valójában

Mit jelent a válasza?

Egyetlen kérdésből és válaszból sok minden kiderül.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az emberi testrészek mind-mind szimbolikus jelentéssel bírnak, és egyedi szerepük van a spiritualitásban. Éppen ezért sokat elárul a pasi valódi érzelmeiről az, hogy mit szeret rajtad a legjobban.

Ha kíváncsi vagy, mi van a párod tudatalattijában, tedd fel neki a kérdést: "Melyik testrészem a kedvenced?" Fontos, hogy ne adj gondolkodási időt, lehetőleg mondja ki az első dolgot, ami eszébe jut. Olvasd el, hogy mit jelent a válasza!

Bármi az arcodon

Ha a srác az arcodat mondta, vagy a szemed, orrod, ajkaid, füled, állad, tehát bármit az arcodról, az arról árulkodik, hogy önmagadért szeret, és semmit nem akar megváltoztatni rajtad.

Tiszta és egyértelmű szándékai vannak veled, és valószínűleg már az első találkozáskor tudta, hogy a barátságnál majd többet szeretne tőled.

A kapcsolatotokban sokat számít a lelkiség, és mindketten igénylitek a hosszú beszélgetéseket, vagy akár a csendes, semmittevős összebújásokat. Érdemes ezekre sokszor időt szakítani: ha megteszitek, nagyon sokáig együtt lehettek.

Fenék, mell, láb, haj

A fenti testrészek mindegyike erős erotikus kisugárzással bír, ezért ha a pasi ezek valamelyikét nevezte meg kedvenc testrészének, a fizikai vonzalma valószínűleg erősebb irántad, mint a lelki.

Meghatározó a kapcsolatotokban a testiség, olyannyira, hogy talán érdemes lenne kipróbálni, hogy ezen kívül mit tudtok kezdeni egymással. Szervezzetek közös programokat, hosszú sétákat, ahol beszélgetnetek kell: így rájöhettek, hogy van-e közös témátok.

Kéz, nyak, has, hát

Talán ezek a legnőiesebb testrészek egy lányon, ezért ha a párod közülük említ egyet, meglátta és mélységesen tiszteli benned a nőt. Imád a tenyerén hordozni, védelmezni, ugyanakkor egyenrangú félként kezel, és semmivel sem lát gyengébbnek téged saját magánál.

Minden rezdülésedet figyeli és érti, a vesédbe lát, és nagyon mély szeretettel viseltetik irántad: olyasmivel, ami már túl van a hirtelen fellángoló szerelem érzésén, ez egy érettebb, okosabb és megfontoltabb szeretet.

Ezt is szeretjük