Túrázni volt az erdőben, dinóhangot hallott a fák között: meglepő látvány fogadta, amikor rátalált a zaj forrására

Az idős férfi séta közben igencsak különös hangot hallott - teljesen ledöbbent, amikor rábukkant a zaj forrására.

kék gém

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A közelmúltban egy idős férfi a New York-i Massapequa Parkban mindennapi sétáját tette, amikor szokatlan, dinószerű hangot hallott. Ahogy közeledett a zaj forrásához, észrevette, hogy valami nagy testű lény belegabalyodott a vadszőlő vesszőibe, és annak a jajveszékelése visszhangzott a fák között.

A kék gém kiszabadítása

Végül meglepődötten konstatálta, hogy egy szomorú, kétségbeesett kék gém szorult segítségre, az hallatta az éles, Jurassic Parkba illő hangokat. A természetjáró idős embernek majd’ megszakadt a szíve a bajba jutott madár láttán, így sietve felvette a kapcsolatot a helyi vadvédővel, Karenlynn Stracherrel.

@wildliferehab_kl https://linktr.ee/cookiekl #wildlife #wildliferescue #wildliferescuer #wildliferehab #wildliferehabilitation #wildliferehabber #greatblueheron #greatblueheronrescue #bird #birdrescue #injuredbird #everylifematters #blueheron ♬ original sound - KL the Wildlife Rehabilitator

A helyszínre érve a nő felfigyelt a madár egyedi kiáltására. Az állatmentő óvatosan kibogozta a kék gémet, aki eleinte nagyon megijedt, de ahogy elkezdett kiszabadulni, úgy vált egyre nyugodtabbá - jelent meg a TheDodo oldalán

Végül a madár megúszta ép bőrrel a szőlő indáival való kellemetlen találkozását, és jelenleg a Sweetbriar Természetvédelmi Központban tartják megfigyelés alatt. Olvass tovább arról, hogy mentett meg egy macskabaglyot a magyar madármentő.

Furcsa fiókát hagyott magára az anyamadár: életre szóló barátságot kötött magyar megmentőjével

A különös kinézetű fióka felnőtt korában is nagyon ragaszkodik megmentőjéhez.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük