Neked csak kávézacc, az indonéz férfi ilyen csodákat fest vele

Ha legközelebb kávés lesz az ujjbegyed, jusson eszedbe Ghidaq al-Nizar neve.

kavezacc-tanyer
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A zerowaste, vagyis a hulladékmentes szó ma már mindenki számára ismert fogalom. A kávéval kapcsolatban is felmerül olykor, ha a kapszulás változatról van szó. De hogy valaki művészeti alkotásokat hozzon létre a #zerowastecoffee címszó alatt, az talán mégis meglepő.

Pedig az indiai Ghidaq Al-Nizar, aki egyszerre művész és környezetvédő, éppen ezt teszi. Mint mondja, nem játszik a reggeli italával, legtöbbször miniatűr műveihez egyszerűen azt használja fel, ami a kávéjából megmaradt: például a zaccot.

Kávézaccművészet

Al-Nizar a szárított leveleket és tányérokat gyakran vászonként használja, kezei közül hihetetlen érzékenységgel és kreativitással megkomponált kávéillatú művek kerülnek ki. Facebook-oldalát böngészve garantáltan elakad a szavad - és persze kedved támad egy erős feketére vagy egy lattéra.

Perfetto, a kávészemektől az utolsó cseppig

A Dinamica Plus kávéfőző széles receptválasztékának köszönhetően minden napszakban elhozza a perfetto kávé pillanatot. Krémes cappuccino reggel, egy kis plussz energia ebéd után egy espresso társaságában, egy koffeinben gazdag hosszú kávé amikor már csak a napot szeretnéd túlélni. De’Longhi, frissen őrölt kávé minden csészében, bármelyik is legyen a kedvenced.

Promóció

Ezt is szeretjük