Mit ígér a munkában a 2019-es év? Sokak számára új fejezet kezdődhet a karrierben

A karrierhoroszkóp sok változást jósol az új esztendőre.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A munka mindenki számára fontos, még akkor is, ha másképp, mint a család, a szeretet vagy a szerelem. A megélhetés és az önmegvalósítás eszközeként igyekszünk minél eredményesebbek lenni e téren.

A karrierhoroszkóp megjósolja, 2019-ben milyen események várhatók a munkában. Vajon álláslehetőség bukkan fel? Esetleg egy jobb pozíció? Az esztendő új fejezetet hozhat sokak életében.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A 2018-as esztendőben megfogalmazódhatott benned a változás iránti igény. Lehet ez egy egyszerű munkahelyváltás, de akár egy komolyabb irányváltás is, átképzéssel. 2019-ben új területet hódíthatsz meg, méghozzá sikerekkel. Nemcsak a munka terén, de ennek kapcsán anyagi helyzeted is biztosabbá válhat, hiszen egy fix, jó jövedelem kerül kilátásba az új esztendőben, ha kitartó és célratörő leszel. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

2019-ben a munkában stabilizálódhat a helyzeted. Ha eddig bizonytalan voltál, jó-e ez az irány, esetleg abban, hogy maradnál-e hosszabb távon is ott, akkor ez az esztendő elhozhatja számodra a választ. Nemcsak a munka maga az, amiben egyensúlyba kerülsz, de munkahelyi kapcsolataid is sokkal harmonikusabbak lehetnek a következő esztendőtől. A pozitív változások hatására még inkább ragaszkodhatsz pozíciódhoz. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

A 2019-es év egy nagyobb váltás lehetőségét csillantja fel előtted. Ez lehet egy új munkahely, de akár egy külföldi munkalehetőség is. Mindenképpen dönts megfontoltan, amikor a jövőről határozol. A munkahely nemcsak a megélhetést adja, de kihat az egész életedre. Stressz-szinted, kiegyensúlyozottságod, sikerességed, a kapott pozitív visszajelzések mind befolyásolják a magánéleted is. Érdemes lehet egy tapasztaltabb illető tanácsát kérned. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Célratörőbb aligha lehetnél. Ne vidd túlzásba azonban a karrierre fókuszálást, hiszen akkor az egészséged vagy akár a magánéleted is rámehet. Igyekezz meglelni az arany középutat ebben is. Ha igazán akarod, akkor sikerülni fog. Ne hanyagold a sportot sem, főleg, ha ülő munkát végzel. Ha kollégáiddal sportolsz rendszeresen, az felér egyfajta csapatépítéssel is. 2019-ben eredményes, előrevivő esztendőd lehet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Karakánságodnak jó hasznát fogod venni 2019-ben. Az élet számos olyan helyzettel hozhat szembe munkád során, amelyben erre nagy szükséged lesz. Főnököd jó eséllyel felfigyel magabiztos fellépésedre, de ha nem tanúsítasz kellő alázatot hivatásod felé, az balul sülhet el. Mindig számolj tízig, és fontold meg, mit teszel vagy mondasz. Talán ez nem megy könnyen egyes szituációkban, de karriered ez tarthatja stabil állapotban. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A számodra oly fontos rendszeresség és rend most káoszba csaphat át. Munkahelyeden szinte a fejedre nőhet a sok-sok feladat, mely akár ismeretlen is lehet a számodra. Ne feledd, teher alatt nő a pálma! A 2019-es év minden eddiginél több tapasztalatot és fejlődést hozhat neked a karrierben. Esélyes egy előléptetés is, ha ügyesen veszed a megpróbáltatásokat. Az, hogy kéred-e a magasabb pozíciót, csak rajtad áll. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Az új esztendőben több nagyobb változás is jöhet karriertéren, de mindegyik pozitívnak ígérkezik. Egy-egy izgalmas, nagyobb szabású feladattal találod szemben magad, amitől sokat fejlődhetsz. Jöhet egy új kolléga a munkahelyedre, akivel nagyon jó, igaz barátság szövődhet idővel. Végül, főnököddel is jobban megérthetitek egymást ettől az évtől. Kapcsolatotokban új fejezet kezdődhet. Most érhetett be a viszonyotok. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Korábbi állásodba hívhatnak vissza 2019-ben. A dolog meglepetésként érhet, de mindenképpen jóleshet. A választ azonnal tudni fogod, mennél-e vagy maradnál annál a munkánál, amelyre azóta szert tettél. Az év második fele egy felettesváltással tehet próbára, ami csakis akkor sülhet el részedre pozitívan, ha nyitottan állsz hozzá, és nem ítélkezel elsőre. Elsősorban azt figyeld, milyen a munkában. Kellemesen csalódhatsz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Egykori osztálytársad vagy kollégád bukkan fel a neten vagy köreidben, és remek karriertippet adhat tavasszal. Most fontos, hogy figyeld a jeleket, és hallgass a megérzéseidre. Ha üzenete megszólít, és érvényesnek érzed saját jelen helyzetedre, akkor gondolkodj el rajta. Legyen a jelszavad, hogy "teret adni". Ha teret adsz a saját ötleteidnek, és meghallgatod másokét, akkor juthatsz előbbre 2019-ben a munka terén. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Munkahelyeden 2019-ben sorozatosan visszaélhetnek a jóindulatoddal. Egymás segítése természetesen szép dolog, de ne hagyd, hogy a kisujjad helyett a karod kelljen. Állj a sarkadra, ha a helyzet úgy kívánja. Persze, ha maradni tervezel, csak óvatosan fogalmazz! Az őszinteség a legtöbb esetben célravezető. Most új szintre léphetsz a kommunikáció és a problémamegoldás terén is ezáltal. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

2019-ben hajlamos lehetsz túlvállalni magad olykor-olykor, és ez a legtöbb esetben visszaüthet. Előfordulhat, hogy csak kimerültté válsz, de talán megfogalmazódhat benned a váltás gondolata is. Mielőtt ebben látnád a kiutat, lépj egyet hátra, és szemléld a helyzetet kívülről. Ha sokat vállaltál, ebből engedj előbb, és figyeld meg, mi történik. Drasztikus lépést tenni ezután is ráérsz. Így megúszhatsz egy csúnya megbánást az évben. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

2019 közepén egy régi jó ismerősöd már-már visszautasíthatatlan ajánlatot tehet neked. Karriered egész más irányba is terelhetné mindez, új fejezetet nyitva előtted a munka terén. Ha vágysz a változásra, akár ez is lehet a nagy lehetőség. Ha bátortalanabb vagy, akkor ez lehet a megerősítő kihívás. Mindenképpen hallgass viszont a belső hangra, mert az megmondja, vállald-e vagy sem, amit ajánlanak. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük