Karmikus feladatod a párkapcsolatban

Alapszámod megmutatja

Ha kapcsolataid kudarcba fulladnak, érdemes kiderítened az okát. Értsd meg karmikus küldetésed!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahhoz, hogy párkapcsolatod minél harmonikusabban működjön, nem elég jól választanod az ellenkező nem tagjai közül. A hosszú távú harmónia megőrzéséhez teljesítened kell bizonyos karmikus feladatokat.

A mozitörténet 18 legbujább filmje

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha kiszámolod alapszámodat, megtudhatod, pontosan mit is kell tenned a boldog jövő érdekében.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

A lényedből áradó kreatív energiákat nem csupán a munkában, de a magánéletben is érdemes kamatoztatnod. Karmikus feladatod, hogy képzelőerőd és szenvedélyességed segítségével ne hagyd kialudni a kettőtök közötti szikrát. Ha párod hajlamos a lustaságra, mindez fokozottan igaz. Mindig használd a fantáziádat, legyen szó a kapcsolat lelki vagy éppen szexuális oldaláról.

2-es alapszám

Karmikus feladatod, hogy támogasd a társadat, kiegészítsd őt a mindennapokban. Mindehhez szükséges, hogy a belőle áradó energiákat visszatükrözd, ugyanakkor te is rukkolj elő új ötletekkel. Emellett lényeges, hogy a kapcsolat egyensúlyát megőrizd, és ne hagyd, hogy minden kérdésben ő döntsön. Arra kell törekedned, hogy megteremtsétek a logika és az érzelmek összhangját.

3-as alapszám

A számmisztika szerint alapszámod energiáinak köszönhetően kettőtök kapcsolatát romantikussá és elmélyültté teheted. Karmikus feladatod, hogy érzelmeidet őszintén és félelmek nélkül feltárd a másik ember előtt, és társadat is ilyen viselkedésre ösztönözd. Személyiségednek köszönhetően kapcsolatotok az évek során szoros empatikus kötelékké alakulhat.

4-es alapszám

Feladatod, hogy a párkapcsolatból valódi szövetséget kovácsolj. Ha úgy érzed, párod személyében megtaláltad, akit kerestél, ideje közös célokat kitűznöd. Mindehhez elsősorban őszinteségre lesz szükséged: a nyíltság ugyanis jelentősen hozzájárul a biztonságérzetetek megteremtéséhez. Egyenességgel elérheted, hogy kedvesed maximálisan megbízzon benned, mindez pedig közös jövőtök záloga.

5-ös alapszám

Nehezen tűröd a kötöttségeket, még a legerősebb érzelmek közepette is. A számmisztika szerint karmikus feladatod, hogy a párkapcsolatban egy egészséges mértékű függetlenséget vívj ki önmagad számára. Mindez nem távolít el titeket egymástól. Ha az őszinte szerelem mellett megőriztek bizonyos fokú szabadságot, az a hosszú távú kapcsolat garanciája lesz.

6-os alapszám

Az élet minden területén jellemző rád a fejlődés iránti ösztönös elkötelezettség. Nem meglepő, hogy a párkapcsolatban is fontos feladatod, hogy - jövőtök érdekében - a legjobbat hozd ki a partneredből. Mindehhez optimizmusra és elfogadásra is szükséged lesz, enélkül ugyanis a gyarapodásba vetett hited megreked az ideák szintjén.

7-es alapszám

A számmisztika szerint karmikus faladatod, hogy mély bizalommal, valamint a nyitottság érzetével ajándékozd meg a partnered. Hogy ezt tejesítsd, először meg kell szabadulnod félelmeidtől és szégyenérzetedtől. Mindez szükséges lesz ahhoz, hogy őszintén feltárd lelked a másik ember előtt, egyúttal belső fejlődésre is ösztönözd kedvesed. Bár a feladat nem egyszerű, megéri teljesíteni egy boldogabb jövő érdekében.

8-as alapszám

Nyolcas alapszámod miatt az élet több területén is feladatod az egyensúly megteremtése. Nem meglepő, hogy a számmisztika szerint a párkapcsolatban is ez a rendeltetésed. Pozitív energiáid segítségével mentális összhangot kell teremtened közted és a társad között. Elsősorban rajtad múlik, hogy kialakul-e közöttetek egy egészséges adok-kapok viszony.

9-es alapszám

Karmikus feladatod annak elérése, hogy párkapcsolatotok együttérzésre és a toleranciára épüljön. A számmisztika szerint ehhez először el kell fogadnod társad hibáit, gyengeségeit. Természetesen viselkedéseddel arra kell ösztönöznöd kedvesed, hogy ő is ugyanígy cselekedjen - ennek hiányában egyenlőtlen helyzet alakul ki közöttetek. Ha ez sikerült, nem azon gondolkoztok, mit kaphattok egymástól, hanem azon, hogy mit adhattok a másiknak.

Cikkünk Dan Millman Erre születtél című könyve segítségével készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • személyiség
  • életfeladat

Miért születtél a világra?

Ezt is szeretjük