Karma asztrológiai elemzés

Ha szeretnéd tudni, jelenlegi életedben milyen feladatokat kell teljesítened, mit kell megtanulnod és ledolgoznod, olvasd el horoszkópunkat!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Horoszkópunkból kiderül, milyen negatív tulajdonságokat halmozol a múltból, és azt is megtudhatod, hogyan találhatod meg belső békéd és elégedettségedet. Válaszd ki, milyen jegyben születtél, majd olvasd el az elemzést!

Sztárok a Skorpió jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Öntudatos és idealista személyiségként rendkívül erős ego hajt. Természetes vezéregyéniség vagy, és őszintén hiszed, hogy minden esetben igazad van. A múltban sokszor nem vetted figyelembe mások érzéseid, és könnyedén átléptél rajtuk. Előszeretettel hangoztattad véleményed, és erőszakoltad rá másokra akaratodat. Jelen életedben olyan vezetővé kell válnod, aki nem nyom el másokat, és érdekeik figyelembevételével ösztönzi őket.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Személyiséged kulcseleme a határozottság, emellett pedig kiemelkedően rugalmatlan és kockázatkerülő vagy. Szereted a megszokást, a biztonságot és a lojalitást. Előző életeidben túlzottan ragaszkodtál az anyagi javakhoz, és életed legfőbb célja a jólét és a gazdagság megteremtése volt. Így jelenleg azon kell dolgoznod, hogy megtanuld elengedni a tárgyi dolgokat, és megtaláld belső, elpusztíthatatlan biztonságod, melyhez ezután ragaszkodhatsz.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Eredendően kettős személyiség vagy. Kommunikatív és elbűvölő, valamint mogorva és keserű egyszerre. Naponta változtatod a véleményed, melyet környezetednek nehéz követnie. A múltban személyiséged szerves részét képezték a füllentések, az igazság elferdítése vagy a félrevezetés. Ezért jelenlegi létedben azzal a feladattal kell megküzdened, hogy minden helyzetben felismerd az igazságot, és ragaszkodj is hozzá.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Sosem helyezed magad előtérbe, sosem feltűnősködsz, ezért könnyen átsiklanak feletted az emberek. Könnyen magadra veszed mások problémáját, és cipeled múltbeli terheiket. Könnyedén fordult szereteted fojtogató ragaszkodásba, ezért sokan igyekeznek távol maradni tőled. Meg kell tanulnod elsősorban saját magadról gondoskodnod és elengedni másokat. És ahelyett, hogy te támogatnál mindenkit, tanulj meg segítséget kérni és elfogadni is.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Folyton pózolsz. Nemes szívű vagy, életörömöd pedig könnyedén átragasztod másokra is. Szeretsz a középpontban állni, és állandó szerepléseddel mások tiszteletét szeretnéd elérni. Világéletedben szerettél hatalmat gyakorolni, bár a hatalommal járó felelősséggel nem voltál tisztában, így könnyedén nyomtál el másokat. Karmád arra tanít, hogy mások által válj felhatalmazottá, és tiszteletüket cselekedeteiddel vívd ki, ne pedig elnyomással.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Csendes és zárkózott vagy, viszont nagyon hatékony. Mindig minden az irányításod alatt áll, viszont ez könnyen csap át munkamániába. Korábbi életed során sokszor túlzásba vitted személyiségjegyeid, mely a segítőkészség és a precízség eltúlzását jelenti. Így azonban hamar szolgalelkűvé válhatsz. Karmád szerint azt kell megtanulnod, hogy hogyan rangsorold a feladatokat, és hogyan mondj nemet mások kérésének.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Sokat habozol, és vagy állandóan az egyik végletből a másikba esel, vagy csak lógatod a lábad, és nem hozol semmilyen döntést. Rendkívül elbűvölő, és kifejezetten társasági lény vagy, aki szeret füllenteni és manipulálni másokat. Karmád leginkább emberi kapcsolataidhoz fűződik. Meg kell tanulnod elfogadni az emberek tökéletlenségét, és érdemes az igazsághoz fűződő viszonyodat is alaposan átgondolnod. Légy nyitott és őszinte, ez a küldetésed.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Karizmatikus egyéniséged miatt elég nehéz téged kiismerni – de ez neked jó is így, nem próbálsz meg rajta változtatni. Nagyobb hatalomra vágysz, melynek eléréséhez ki is használod személyes vonzerődet. Karmád is a hatalom köré épül. Evilági feladatod, hogy megtanuld, hogyan élhetsz hatalmaddal anélkül, hogy visszaélnél vele. Erősítsd személyiséged, tanulj a tőled nagyobbaktól, hogy későbbi hatalmad már megfelelően tudd használni!

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Kedélyes és igazi társaságkedvelő emberként nagy szükséged van barátokra és a család közeli jelenlétére. Állandó válaszkeresésben vagy, mint aki az élet értelmét szeretné felfedezni. Éppen ezért sok valláshoz csatlakoztál már életeid során. Karmikus küldetésed, hogy megtaláld azt az utat, mely kiegyensúlyozottságod ad, és az általános értelem keresése helyett saját léted céljára koncentrálj.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Hagyománytisztelő vagy, ezért hatalmas energiát fektetsz abba, hogy megakadályozd az életedben bekövetkező változásokat. Minden életedben ragaszkodtál az adott társadalom elvárásaihoz, és csak az előírt értékrendszert voltál képes elsajátítani. Éppen ezért ideje levenned a szemellenzőt, és megtalálnod az újításokban rejlő boldogságot. Változtass az életeden, mert látásmódod csak így tágulhat - ez a küldetésed!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Rendhagyó, idealista, hóbortos emberként élsz. Kötődsz, de félsz az elkötelezettségektől. Előző életeid során minden fontos kapcsolatodat megszakítottad, mert személyes szabadságod mindennél jobban féltetted. Közben nem vetted észre, hogy saját magad állítasz fel korlátokat azzal, hogy a szabadság ideológiáját követed mindenáron. Feladatod, hogy megtanulj kötődni, és olyan embert találj, aki mellett nem érzed magad fogságban.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Igazi lelki szivacs vagy, aki az egész környezetéből magába szívja az érzelmeket és a benyomásokat. Mindent a szívedre veszel, és teljes álomvilágban élsz. Mivel eddig még nem sikerült a realitásérzékedet kifejlesztened, karmád szerint ezt kell megtanulnod. Igyekezz a szíved helyett az eszeddel is gondolkozni, és ne hozz meg minden döntést érzelmi alapon. Tanulj meg úgy együttérezni másokkal, hogy közben te nem mész tönkre.

Cikkünk megírásában az Alexandra Kiadó gondozásában megjelent Judy Hall - Asztrológia Biblia című könyve segített.

OLVASD EL EZT IS!

  • karma
  • horoszkóp

Kínai karmahoroszkóp

  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Ló jegyében

  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Sárkány jegyében

Ezt is szeretjük