Milyen nap volt, amikor összejöttetek? Ez lehet a kapcsolatotok gyenge pontja

Ha nem tudod a napot, kalkulátorunk segít felidézni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hatalmas és értékes ajándék az élettől, ha az ember olyan emberrel találkozik, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, őszinteséggel, tisztelettel, ragaszkodással viseltetnek egymás iránt, és együtt terveznek. Mindenki ilyen kapcsolatra vágyik, és ha egyszer az övé lett, nem akarja elveszíteni.

Éppen ezért amennyire csak lehet, meg kell próbálni megóvni minden lehetséges bajtól, ami fenyegetheti. Az ezotéria, mint ahogyan az élet több területén, úgy a szerelemben is segít egyensúlyban maradni.

Annak alapján, hogy mikor született két ember kapcsolata, az ezotéria szerint lehet tudni annak gyenge pontját. Emlékezz vissza, milyen nap volt, amikor összejöttetek a pároddal. Ha nem tudod felidézni, kalkulátorunk segít. Add meg a dátumot, és máris megtudhatod, hogy a ti esetetekben mire érdemes odafigyelni, hogy még sokáig, akár örökre boldogok maradhassatok.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ez a kapcsolatotok gyenge pontja

A következőkben megtudhatod, mi a kapcsolatotok gyenge pontja, ami a hosszan tartó szerelem érdekében fontos. Keresd ki a megfelelő napot, amikor egy pár lettetek, és olvasd el, mire érdemes odafigyelnetek.

Hétfő

Ha hétfőn jöttetek össze, kapcsolatotok gyenge pontja, hogy néha nehezen zárjátok ki a munkából eredő stresszt. Bár a karrier is fontos, soha ne áldozzátok fel annak oltárán a nyugalmatokat. Dolgozzatok ezen!

Kedd

Ha kedden jöttetek össze, kapcsolatotok gyenge pontja, hogy hajlamosak lehettek a féltékenységre. Egy kicsi persze nem árt, ám fontos, hogy képesek legyetek bízni egymásban, és alaptalanul ne vádaskodjatok, mert az feszültséget szül.

Szerda

Ha szerdán jöttetek össze, kapcsolatotok gyenge pontja, hogy nehezen találjátok a határt, szeretteiteknek mennyi beleszólást engedtek életetekbe. Jót akarnak, ezt soha ne feledjétek, de egy bizonyos ponton túl csak ketten döntsetek.

Csütörtök

Ha csütörtökön jöttetek össze, kapcsolatotok gyenge pontja, hogy konfliktuskerülők lehettek. Veszekedni senki sem szeret, ám ne feledjétek, hogy a lappangó feszültség lassú méreg a kapcsolatnak. A problémákat meg kell beszélni.

Péntek

Ha pénteken jöttetek össze, kapcsolatotok gyenge pontja, hogy szabadságotokat mindketten félthetitek, miközben ragaszkodtok is egymáshoz, a furcsa ellentét pedig feszültséget teremthet. Beszélgessetek erről sokat, és találjátok meg az arany középutat én és mi között.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Szombat

Ha szombaton jöttetek össze, kapcsolatotok gyenge pontja, hogy egymás kedvéért gyakorta lemondhattok dolgokról és feladhattok dolgokat. Ez egy bizonyos szintig lehet csak elfogadható. Attól a ponttól, amikor egyikőtök úgy érzi, túl sok áldozatot hozott, jöhet a baj.

Vasárnap

Ha vasárnap jöttetek össze, kapcsolatotok gyenge pontja, hogy túlságosan adtok a külsőségekre. Szeretnétek kifelé mindig jó oldalatokat mutatni, megfelelni. Ehelyett azonban figyeljetek inkább befelé, magatokra, és merjetek csak egyszerű emberek lenni!

Ezt is szeretjük