Ki a te igazi lelki társad? Aszcendenshoroszkópod elárulja

Ha nem tudod, hogy mi az aszcendensed, horoszkópkalkulátorunk segít.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megtalálni a lelki társad nagy kiváltság, hiszen ebben az esetben rátaláltál egy olyan emberre, aki veled csaknem azonos módon működik lelkileg. Ugyanúgy lát dolgokat, mint te, kimondja a gondolataidat, a szívedbe látva képes vigasztalni, és mindenben megérti a nézőpontodat. Sokaknak egész életükben sem adatik meg ez, ám ha szerencsés vagy, akkor te is azok közt lehetsz, akik találkoznak lelki társukkal.

Hogy ki lehet a lelki társad? Lehet akár a párod is, ám nem kizárólag. Lelki társad lehet egy jó barát, vagy akár családtagjaid, rokonaid közül valaki. Felismerni csak úgy fogod, ha nyitott vagy rá. Hogy sikerrel járj, segít neked az ezotéria.

Aszcendensed elárulja, ki a lelki társad

Az aszcendensjegy a születés pillanatában a keleti horizonton felkelő jegy, amely az asztrológiában azért fontos, mert meghatározza, hogyan mutatkozik meg, hogyan nyilvánul meg az ember a világban. Te most azt az embert keresed, aki hozzád hasonló, így adódik, hogy az aszcendenshoroszkóp adhat neked iránymutatást. Ha nem tudod, mi az aszcendensed, személyre szabott horoszkóp szolgáltatásunk alábbi számlálója segít neked megtudni, csupán születési dátumodat, időpontodat és születési helyedet kell megadnod. Az elemzés külön ablakban jelenik meg, utána lépj vissza a továbbiakért.

Ki a te lelki társad?

Miután már tudod, mi az aszcendensed, keresd ki a lenti listából, és megtudhatod, ennek alapján milyen jegyű lehet a te lelki társad.

Kos aszcendens - Kos, Nyilas. E jegyekkel ugyanis osztoztok az energikusság, a nyughatatlanság, a gyermekiség és a szókimondóság tulajdonságain.

Bika aszcendens - Bika, Rák, Szűz. E jegyekkel ugyanis osztoztok a körültekintőség, a megfontoltság és a szorgalmasság tulajdonságain.

Ikrek aszcendens - Ikrek, Nyilas. E jegyekkel ugyanis osztoztok a közvetlenség, a könnyedség, az optimizmus és a derűsség tulajdonságain.

Rák aszcendens - Rák, Bika, Szűz. E jegyekkel ugyanis osztoztok a körültekintőség, a megfontoltság, a szorgalmasság tulajdonságain, és hasonlóképpen a saját utatokat akarjátok járni.

Oroszlán aszcendens - Oroszlán, Vízöntő. E jegyekkel ugyanis osztoztok a barátságosság, a figyelemfelkeltőség, a belülről fakadó vonzerő és a derűsség tulajdonságain.

Szűz aszcendens - Szűz, Bika, Rák. E jegyekkel ugyanis osztoztok a körültekintőség, a megfontoltság és a szorgalmasság tulajdonságain.

Mérleg aszcendens - Mérleg, Halak. E jegyekkel ugyanis osztoztok a  kedvesség, a szívélyesség, a nyugalom és az empátia tulajdonságain.

Skorpió aszcendens - Skorpió, Bak. E jegyekkel ugyanis osztoztok a titokzatosság, a bizalmatlanság és az introvertáltság tulajdonságain.

Nyilas aszcendens - Nyilas, Kos. E jegyekkel ugyanis osztoztok az energikusság, a nyughatatlanság, a gyermekiség és a szókimondóság tulajdonságain.

Bak aszcendens - Bak, Skorpió. E jegyekkel ugyanis osztoztok a titokzatosság, a bizalmatlanság és az introvertáltság tulajdonságain.

Vízöntő aszcendens - Vízöntő, Oroszlán. E jegyekkel ugyanis osztoztok a barátságosság, a figyelemfelkeltőség, a belülről fakadó vonzerő és a derűsség tulajdonságain.

Halak aszcendens - Halak, Mérleg. E jegyekkel ugyanis osztoztok a kedvesség, szívélyesség, a nyugalom és az empátia tulajdonságain.

Ezt is szeretjük