Melyik tulajdonságot keresi a férfi minden nőben? Horoszkópja elárulja

Vajon miért dobban meg a te választottad szíve?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha ismerkedésre kerül a sor, minden ember más-más belső jellemzőket tud felhozni, melyek számára vonzóak az ellenkező nemben, és amelyekre egyfajta kritériumként is tekint, vagyis meglétük híján kisebb az esélye annak, hogy szíve valóban megdobban az illetőért.

Ezek a vágyott személyiségvonások mindenkinél mások. Az alábbi leírásból megtudhatod, horoszkópja szerint a férfi melyik tulajdonságot keresi minden nőben.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos számára igen fontos, hogy partnerével tudjon tervezni, így a Kos férfi két tulajdonságot is keres: az egyik, hogy a nő merjen álmodni, célokat kitűzni. A másik, hogy legyen benne akaraterő a tervezés kivitelezéséhez. E két tulajdonság nélkül a Kos férfi szíve nem biztos, hogy megdobban, vagy legalábbis kisebbet dobban csupán.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika férfi, mint a Bikák általában, érzelmi biztonságot és harmóniát keres a kapcsolatában. Nem is csoda, ha számára egy olyan nő lehet az ideális, aki mellett ezt megtalálja. A vágyott belső tulajdonság esetében a forró érzelmek kimutatásának akarata és képessége. Ezt nélkülözve a férfi nem biztos a dolgában.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek jegy szomjazza az izgalmat, ezért az Ikrek férfinál nem is meglepő, hogy a kalandvágyóság az a tulajdonság, amit leendő párjában keres. Imádja, ha kedvese partner az új dolgok felfedezésében, az őrült ötletek kivitelezésében, a hirtelen gondolatok megvalósításában. Enélkül nem dobban nagyot a szíve.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák férfi kicsit Pató Pál úr módjára éli életét, beleértve szerelmi életét is. Semmit sem siet el, mindent jól megfontol, ezért a számára ideális nőben sok-sok türelem lakozik. Ha ezt nem tapasztalja párja felől, sőt, inkább sürgető nővel hozza össze az élet, akkor boldogsága sajnos jó eséllyel nem lesz maradéktalan.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán férfi számára nagyon fontos, hogy a párja verbális képességei jók legyenek, mégpedig azért, mert neki nagyon fontos, hogy a partnere szavakba tudja önteni, mit jelent számára a kapcsolat, a párja, és mit érez iránta. Ha a nő nem igazán a szavak embere, vagy nem beszél szívesen érzelmeiről, az Oroszlán azt hiányolja.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A rendszerető Szűz mi mást is remélhetne párja belső tulajdonságainak egyikeként, mint azt, hogy ő is rendszerető legyen? Alapvető számára, hogy a párja hozzá hasonlóan vágyja a harmóniát, a rendszert, a tisztaságot, a rendet. Még inkább lenyűhözi, ha a nő a főzés mestere is. Ha ez nincs meg a nőben, a Szűz nem találja meg vele a hangot.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfi a szépség szerelmese, így nőies és vonzó párt keres rendszerint, az ehhez csatlakozó, számára legvonzóbb női belső tulajdonság pedig a lelki szépségé. Hiába csinos ugyanis egy nő kívülről, ha belsője csúnya, mert gonosz, rosszindulatú. A Mérleg kereste tulajdonság a tisztaszívűség. Enélkül nem is ad esélyt a dolognak.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió férfi olyan nőt keres, aki vigyáz mások érzéseire, beleértve az övéit is, mivel kicsit sértődékenyebb lehet a nagy átlagnál. A vágyott belső tulajdonság a Skorpió férfi esetében tehát a tapintatosság. Egy kedves hangon közölt kritika számára mindig építőbb a durvánál. Ha ez hiányzik a nőből, a férfi tovább keres.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas férfi igazságérzete igen nagy, és azt várja a kedvesétől, benne is legyen meg az igazmondás jó tulajdonsága. Ennek hiányában, hovatovább, ha hazugságon kapja őt, kiábrándulhat egy perc alatt. A Nyilas férfi tehát őszinte, igazmondó nőt keres, amikor párkeresésre adja a fejét.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak férfi olyan, aki vezér szerepre született. Minden nehéz helyzetben van elképzelése a lehetséges megoldásról. Néha persze ő is tévedhet, de nagyon fontos számára, főleg a kedvese részéről, hogy bízzon benne. Ha abban nem is hisz, amit ő jónak lát, legalább abban bízzon, hogy jót akar. Enélkül a Bak továbbáll.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő férfi nem a szavak embere, ezért a belső tulajdonság, mely a számára ideális nőben megvan, az a képesség, hogy a nő a szemébe nézve is értse, hogy a Vízöntő mit érez. A Vízöntő férfi tehát a lelki társát keresi. Ha nem találta meg, akkor sajnos úgy érzi, lemond valamiről, ezért nem igazán boldog.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak, mint érzékeny lélek, férfiként olyan nőt keres, aki hozzá hasonlóan érzékeny természet. Nem bírja a durvaságot, a flegmaságot, nem érzi jól magát olyan emberekkel, akik szó nélkül képesek másokat eltaposni. Ez a finom lélek, ez az ártatlanság, érzékenység az, ami nélkül a Halak férfi számára a kapcsolat fabatkát sem ér.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük