Ezt még senkinek sem mondta el eddig! Nyíltan vallott az együttes feloszlásáról az énekes

Kevin Jonas egy év után nyilatkozott először a témáról.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már több mint egy éve annak, hogy a Jonas Brothers bejelentette a szakítást: a három fivérből álló együttes személyes konfliktusok miatt oszlott fel.

Míg Nick Jonas többször is mesélt az esetről a nyilvánosság előtt, Joe már szűkszavúbb volt, Kevin pedig eddig egyáltalán nem beszélt a dologról, most azonban megtörte a hallgatást.

Mindenkinek jobb így

Korábban már Nick is elhintett néhány információt, amiből arra következtethetett a világ, hogy a testvérek között komoly személyes ellentétek alakultak ki.

Kevin most megerősítette ezt a HuffpostLive interjújában: nyíltan beszélt arról, hogyan romlott meg a Jonas Brothers-tagok viszonya, és mi történt velük a feloszlás óta.

"Nagyszerű volt, hogy együtt koncertezhettünk és utazhattunk, de a végén egyszerre túl sok lett a súrlódás, és tényleg szükségünk volt rá, hogy elszakadjunk egymástól, és egy ideig a saját dolgainkat tehessük. Azt hiszem, azért állunk most közel egymáshoz, mert már nem vagyunk együttes" - mondta Kevin az interjúban.

Mit csinálnak most?

Kevin nem sokkal a Jonas Brothers feloszlása előtt tudta meg, hogy úton van első gyermeke, erről korábban is írtunk, kattints ide a cikk elolvasásához! A 27 éves énekes most a szeretteivel foglalkozik, sok időt szentel a családjának.

Joe, a középső fivér bevallása szerint ugyan nem küzdött a drogokkal, mégis hosszú időt töltött azzal, hogy összeszedje magát. 2014 év végén a Twitteren ígérte meg rajongóinak, hogy az új évvel belőle is új ember lesz.

A legkisebb Jonas testvér, Nick tevékenyebb két bátyjánál: a legújabb hírek szerint most színészi babérokra tör, egy új filmben láthatjuk majd, melynek címe Goat lesz.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük