A legjobb filmek az év utolsó estéjére, ha kihagynád a szilveszteri bulit

Van az úgy, hogy jólesik egy pár órácskára lepihenni a tévé elé buli helyett: ezeken a filmeken biztos, hogy nem alszod át az éjfélt!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

December 31-én a legtöbb embernek már csak egy dolgon jár az esze: az esti bulin. Előtte viszont jólesik egy utolsót lustálkodni az évben, és hogy máshogy lehetne komfortosabb a délutáni pihenés, mint egy jó film társaságában?

Az unalomig ismételt szilveszteri műsorok és a valóságshow-k századik évada helyett jobban teszed, ha egy olyan film mellett teszed le a voksodat, ami valóban leköti a figyelmed, sőt, az egész családdal, pároddal is élvezheted az izgalmas vagy épp romantikus mozik élményét. 

Válogatás a szerkesztőségből

Van néhány kötelező elem, amit az ünnepek alatt muszáj megnézni: hasonlóan a karácsonyi Reszkessetek, betörők!-höz vagy az Igazából szerelemhez. Szilveszterkor azonban a meghitt hangulatú családi filmeken túl más műfajok is a képernyőre kerülhetnek. A tipikusan újévi mozikon kívül adunk pár tippet: ezeket a filmeket ajánljuk mi, a szerkesztőségből! 

A képek forrása: Pinterest, YouTube.

Nézd meg ezt is - Introvertált személyiség vagy?

Nemcsak buli előtt, de helyette is inkább a képernyőre tapadnál? Ez a tíz kép vicces tükröt tart a befelé forduló személyiségeknek. 

Ezt is szeretjük