Kibékült 13 évvel idősebb expasijával? Elszólta magát a színésznő az interjúban
Kiderült, mi a helyzet Jennifer Lawrence szerelmi életével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már senki sem tudta követni Jennifer Lawrence és Chris Martin kapcsolatának alakulását, így megnyugtató volt a színésznő szájából hallani, hogy mi a helyzet.

Jennifer úgy szólta el magát a dolgok állásáról egy interjúban, hogy csak az figyelt fel rá, aki igazán szemfüles, még a riporter sem ragadt le a megjegyzésnél.

Jennifer szingli

Tavaly szeptemberben derült ki, hogy Jennifer Lawrence pasija Gwyneth Paltrow volt férje, Chris Martin. Néhány héttel később már a pár szakításától volt hangos a sajtó, majd hamarosan kiderült, hogy kibékültek, és újra összejöttek.

Innentől kezdve követhetetlenné vált a viszony, szinte hetente keltek szárnyra a pletykák szakításról, eljegyzésről, sőt, még arról is, hogy Jennifer babát vár, ám ez utóbbiról bebizonyosodott, hogy nem igaz. Még augusztusban sem lehetett pontosan tudni, hogy hol tart a kapcsolatuk, a színésznő azonban egy új interjúban egyértelművé tette, hogy már nincs együtt a Coldplay énekesével - sőt, senki mással.

Az MTV News riportjában a 25 éves sztár úgy szólta el magát a jelenlegi családi állapotáról, hogy még csak nem is ez volt a kérdés. Elmesélt egy vicces randizós sztorit kamaszkorából, majd a végén hozzáfűzte: nem is tudom, miért vagyok egyedülálló. Emellett megtudhattuk azt is, hogy egyszerre tíz pillecukor fér Jennifer Lawrence szájába, és azt is, hogy a leggusztustalanabb szokása, hogy néha nem mos kezet WC-zés után. Nézd meg te is a videót!

https://www.youtube.com/watch?t=195&v=MEz8Td6w8Gg

Jennifer Lawrence legdögösebb ruhái

Jennifer Lawrence nem riad vissza a kihívó, mélyen dekoltált ruháktól. Összegyűjtöttük a legemlékezetesebb, sokat sejtető szereléseit!

Ezt is szeretjük