Így még nem láttad Jason Momoát: nem csak a kockahasától olvadozunk
Ha mostanáig azt gondoltad, hogy mindenki kedvenc Aquamanje ideje nagy részét edzőteremben tölti, legújabb fotóit nem hagyhatod ki!

momoa 1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jason Momoa, Aquaman megszemélyesítőjének kissé mogorva fizimiskája láttán senki nem gondolná, hogy valójában arany szíve van. Ettől függetlenül nők milliói odavannak érte, a mostanra hatalmas méreteket öltött Momoa-őrület mögött azonban jóval több van, mint pár gyúrós szelfi a konditeremben.

Momoa számára ugyanis mindennél többet jelent a családja, rajongói legnagyobb örömére pedig ezt rendszeresen be is bizonyítja: feleségével, Lisa Bonet-val 12 éve alkotnak egy párt, egy tévéműsor alkalmával pedig a színész bevallotta, hogy idestova nyolcéves kora óta rajong szíve választottjáért. Szerelmükből két kislány - Lola Lolani és Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha született, sőt, mi több, Momoa kapcsolata felesége előző házasságából született lányával, Zoe Kravitz-cel szintén példaértékű. Összeállításunkban ráadásul a nagymamájával is pózol, amitől még inkább a szívünkbe zárjuk. Ismerd meg közelebbről!

Képek: Bored Panda, Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük