Ismerd meg a karmád

Számold ki kínai aszcendensed!

Milyen karmát hoztál magaddal előző életedből, és miképp fordíthatod azt a javadra? Horoszkópunkból kiderül!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Jelenlegi karmád előző életedben, illetve életeidben gyökerezik, és egyúttal lehetőséget ad a szellemi-lelki fejlődésre is. Kínai aszcendensed elárulja, milyen örökséget hoztál magaddal korábbi megtestesüléseidből, és miként fordíthatod ezt a javadra a jelenlegi inkarnációdban.

Ha kiszámolod kínai aszcendensed, sok mindent megtudhatsz önmagadról és karmikus feladatodról.

Kínai aszcendens számláló

Számold ki, mi az aszcendensed a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Patkány

Patkány aszcendensed különösen ambiciózussá tesz. Így aztán sem a munka, sem az egzisztencia terén nem érhet kellemetlen meglepetés, miközben szűkebb és tágabb környezeted elismerését is magadénak tudhatod. Boldog azonban a karmád szerint csak akkor lehetsz, ha esetenként - félretéve a saját érdekeidet - valamilyen magasabb rendű célra fordítod a benned dolgozó erőket. Patkány aszcendensed arra késztet, hogy a megszerzett földi javakból lehetőségeidhez képest másoknak is juttass.

Bivaly

Bivaly aszcendensed hatására bármiféle veszteség lehetősége félelemmel tölt el, így az élet minden területén túlbiztosítod magad. Éppúgy hajlamos vagy a tárgyak felhalmozására, mint a kiüresedett kapcsolatok fenntartására. Ily módon azonban megfosztod magad a továbblépés lehetőségétől. Karmád szerint akkor teljesedhetsz ki, ha megszabadulsz mindattól, ami idejétmúlt, és letérsz a járt útról, akár bizonyos fokú kockázatot is vállalva ezzel.

Tigris

Olyan ember benyomását kelted, akit senki és semmi nem ingathat meg, ám valójában ez egyfajta álca, mely által belső bizonytalanságodat palástolod. Emellett túlzott mértékben függsz környezeted visszajelzéseitől, így szavaidban és cselekedeteidben az elismerés kivívása motivál. A kínai horoszkóp szerint valódi boldogságra csak akkor lelhetsz, ha felfedezed magadban az értékeket - melyekben egyébként nincs hiány -, és a körülményektől függetlenül szereted és tiszteled önmagad.

Nyúl

Nyúl aszcendensed hajlamossá tesz arra, hogy aránytalan áldozatokat hozz emberi kapcsolataidban - különösen a férfi-nő viszonyt illetően. Ám az egyenrangúság hiánya a legkevésbé sem tesz boldoggá. A megoldást az jelenti, ha megszűröd, kinek és milyen mértékben adod ki magad, illetve megtanulod értékelni az egyedüllét pillanatait is. Minél kevésbé függsz majd a környezetedtől, annál nagyobb eséllyel vonzol be olyan embereket, akik méltók a bizalmadra.

Sárkány

Sárkány aszcendensed kifelé irányuló, intenzív energiákkal vértez fel. Senki és semmi nem állíthat meg utadon, miközben késztetést érzel arra is, hogy újabb és újabb területeken próbáld ki magad. Az állandó pörgésnek azonban előbb-utóbb emberi kapcsolataid látják kárát - holott, dacára a látszatnak, nagyon is fontos számodra, hogy tartozhass valahová. Karmád szerint meg kell teremtened az egyensúlyt szakmai és egzisztenciális ambícióid, illetve a magánéleted között - ellenkező esetben a sors kényszerít rá erre.

Kígyó

Melegszívű ember vagy, ám mivel az elköteleződés tudat alatt egyet jelent számodra a kiszolgáltatottsággal, bizonyos távolságot még a számodra fontos emberekkel is megtartasz - így azonban folyamatos érzelmi kielégítetlenséggel kell küzdened. Karmád szerint az hozhatja el a megnyugvást életedbe, ha megelőlegezed a bizalmat a körülötted lévőknek, és kinyilvánítod legbenső énedet. Ennek érdekében célszerű megerősítened női oldalad.

Ló aszcendensed arra késztet, hogy intellektusod révén fejezd ki önmagad. Így aztán előszeretettel csillogtatod meg szerteágazó ismereteidet, miközben igyekszel magadba szívni minden új információt. Megeshet azonban, hogy úgy érzed, mások felett állsz, esetleg megpróbálhatod rájuk kényszeríteni álláspontodat, aminek emberi kapcsolataid látják kárát. Karmád szerint akkor teljesedhetsz ki, ha felfedezed a nem szellemi jellegű értékeket, és toleranciával viseltetsz a másképp gondolkodók iránt.

Kecske

Kecske aszcendensed jó intellektussal és gazdag lelkiséggel ruház fel - te magad azonban nem vagy tisztában az értékeiddel. Ezért kapcsolataidban hajlamos vagy alulválasztani, kishitűséged pedig a szakmai előmenetelben is visszavethet. Karmád szerint módodban áll változtatni a helyzeten, amihez az első lépést az önismeret jelenti. Minél többet tudsz meg magadról, annál magasabbra helyezed a lécet - mind saját magad, mind mások számára.

Majom

Szellemességed és kiváló humorod révén minden társaságnak azonnal a középpontjába kerülsz, és potenciális partnerekben sincs hiány. A baj csak az, hogy ily módon inkább ismerősöket szerezhetsz, mint igazi barátokat vagy pláne társat, pedig efféle érzelmi háttér nélkül te sem érzed magad teljes embernek. Karmád szerint a mennyiség helyett a minőségre kell helyezned a hangsúlyt az emberi kapcsolatok terén. Azok előtt viszont, akik átmentek a szűrődön, ne félj megnyílni.

Kakas

Bár a szíved aranyból van, ezt ügyesen titkolod környezeted előtt. Véleményednek minden körülmények között hangot adsz, esetenként hajlamos lehetsz a dominanciára, mindez pedig emberi kapcsolataid alakulását is negatívan befolyásolhatja. Ahhoz, hogy a helyzet változzon, a karmád szerint először is neked kell változnod, kifejlesztve magadban az olyan tulajdonságokat, mint az elfogadás, a tolerancia, illetve az egyenrangúságra való törekvés.

Kutya

Kutya aszcendensed a harmónia megteremtésére ösztönöz. Megeshet azonban, hogy e téren túlzásba esel, és miközben igyekszel kiegyensúlyozni a különböző szélsőségeket, elveszíted önmagad. A békesség érdekében ugyanis hajlamos lehetsz háttérbe szorítani a saját érdekeidet - ez a fajta önként vállalt mellőzöttség pedig adottságaid és képességeid kibontakoztatását is megnehezíti. Karmád szerint ebben az inkarnációdban meg kell tanulnod kiállnod magadért, akár a nézőpontok ütköztetését is felvállalva.

Disznó

A közönytől való félelmedben igyekszel szerethetővé tenni magad szűkebb és tágabb környezeted számára. Együttérzéssel és megértéssel válogatás nélkül fordulsz olyan emberek felé is, akik nem méltók erre. Megesik az is, hogy kéretlenül nyújtasz segítséget, miközben saját vágyaid megvalósítására nem marad sem időd, sem energiád. Életedben az egyensúlyi állapotot akkor teremtheted meg, ha megtanulsz az egészséges határokon belül önzőnek lenni.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Kakas jegyében

  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Majom jegyében

Ezt is szeretjük