3 internetes oldal, ahonnan teljesen ingyen küldhetsz sms-t
Nemcsak a telefonodról tudsz sms-t küldeni, hanem már a számítógépről is - ráadásul ingyen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az internet által számos olyan dologra van lehetőséged, ami igazán megkönnyítheti a mindennapokat. Ráadásul ezen opciók egy része ingyen van, ami még nagyobb vonzerőt kölcsönöz a dolgoknak.

Nincs ez másként az sms-küldéssel sem. Voltak, akik felismerték, hogy erre a szolgáltatásra igény van, és ma már több olyan weboldal létezik, ahonnan költségmentesen küldhetsz mobilra rövid üzenetet.

Ingyen, azonnal

Ha éppen lemerülőben van az egyenleged, és sürgős lenne az üzenetküldés, vagy csak nem szeretnéd tovább csapolni a számládat, nagyon jól jön egy olyan internetes szolgáltatás, melynek segítségével ingyen küldhetsz sms-t. Ezen a weboldalon megteheted

Nincs szükség regisztrációra, sőt, semmiféle személyes adatra, mindössze a címzett telefonszámát kell megadnod. Először a 0036-os kódot kell beírni, majd szóköz vagy egyéb karakter nélkül a kilencjegyű mobilszámot.

Ezután jöhet maga az üzenet. 160 karakternyi szöveg elküldésére van lehetőséged, ékezetek használata nélkül. Fontos, hogy szoríts helyet az aláírásnak, mert az üzenetből nem derül ki, hogy te vagy a küldő. Az sms általában néhány másodpercen belül megérkezik a címzett telefonjára, és egy kötőjellel elválasztva megtalálható benne a honlap címe, ahonnan küldték.

Facebook segítségével

A BzzS honlapja a facebookos regisztrációdat használja fel, így, ha fent vagy a közösségi oldalon, nincs szükség külön feliratkozásra. Amennyiben nem rendelkezel Facebook-felhasználói fiókkal, nincs lehetőséged innen üzenni.

A főoldalon rá kell kattintanod a Bejelentkezés/Regisztráció opcióra, majd engedélyezned a Facebookon a szolgáltatást. A bal oldali oszlopban tudod megadni a címzett telefonszámát, a legfeljebb 160 karakteres üzenet szövegét, és további beállításokat.

Néhány perc múlva újra küldhetsz majd üzenetet. Később lehetőséged van visszanézni a korábban elküldött sms-eidet, illetve azok állapotát. Létrehozhatsz telefonkönyvet is a számok tárolására és a dolgod megkönnyítésére.

Kreditrendszer segítségével

Szintén bérmentve küldhetsz sms-t erről a weboldalról. A honlap egyben egy közösségi oldal is, így regisztráció szükséges. Azokon a napokon, amikor belépsz az oldalra, jóváírnak a számládon két kreditet, és ezen krediteket gyűjtögetve, majd beváltva tudsz sms-t küldeni. Ezt az SMS/Üzenet menüpontban teheted meg.

Itt is létrehozhatsz telefonkönyvet, felveheted a kapcsolatot az oldalon jelen lévő barátaiddal, és még publikus üzenőfalat is használhatsz. Belső üzenetek küldésére is van lehetőséged, amik ugyan nem a címzett telefonján jelennek meg, de nem kerülnek kreditbe. Prémium felhasználói tagságot is válthatsz, de ezért már fizetned kell. 

Ezt is szeretjük