A 7 legnépszerűbb ingyenes alkalmazás a mobilodra: itt töltheted le őket

Ezeket az applikációkat igazán érdemes beszerezni.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Őrületes tempóban bővül a mobiltelefonos alkalmazások köre, így már nemcsak az alapvető telefonkezelést, szervezést, munkát könnyítő programokhoz tudsz ingyen hozzáférni.

Rengeteg olyan applikáció is létezik, amely az egészséges életmódtól a szórakozás több szegmensén át a tanulásig megkönnyítheti az életed. Íme, a legnépszerűbbek.

Fájlkezelő

Hasznos, ha van a mobilodon egy jó fájlkezelő alkalmazás. Az Android Marketen ingyenesen kínált, hasonló applikációk legtöbbször az alapvető funkciókat látják el, az Astro File Manager nevű programmal azonban szinte mindent elvégezhetsz: többek között kereshetsz, ZIP-be csomagolhatsz, segít megosztani tartalmakat bluetooth-on, levélben vagy különféle online szolgáltatásokkal. Az ingyenességért cserébe csupán egy vékony reklámcsíkot kell elviselned a képernyő aljában.

Sms-archiválás

Ha valaki szereti őrizgetni a régi szöveges üzeneteket, és szinte már annyira megtelt a telefonja, hogy emiatt képtelen fogadni az újakat, van más megoldás is, mint a kijegyzetelés vagy a törlés. Az SMS Backup + alkalmazással ugyanis kimentheted a számodra fontos, megőrzendő sms-eket a Gmail-fiókodba, az automata funkcióval akár rendszeres időközönként is.

A program nem keveri össze az sms-eket az e-mailekkel, külön címke alá menti a telefonos üzeneteket, így azokhoz később bármikor hozzáférhetsz, nem kell keresgélni.

Időjóslás

Ha lecsúsztál a reggeli időjárás-jelentésről, már ezt is lecsekkolhatod a telefonodon keresztül, a The Weather Channel alkalmazás az egyik legmegbízhatóbb ingyenes időjós program okostelefonra. Több város időjárását is nyomon követheted, és megnézheted a napi, óránkénti, 36 órás vagy tíznapos előrejelzéseket is.

Segélyhívó

Az SOS Help a Telenor által fejlesztett alkalmazás, amely vész esetén azonnali segélykérést küld. Lehetőséged van előre kiválasztott telefonszámokra, e-mail címekre SOS-üzenetet küldeni, ha bajba kerülnél. Nincs szükség arra, hogy külön bepötyögj bármit, a program ugyanis az előre beállítható üzeneteket egyetlen érintésre elküldi, a pontos GPS-koordinátákkal együtt.

Párkapcsolat-app

A Pair nevű alkalmazás a párkapcsolatban élők kommunikációját segíti: a program segítségével egy közös timeline-on bármikor azonnali kapcsolatba léphettek egymással, csetelhettek, illetve megoszthattok képeket, videókat. Sőt, előre beállíthatók randiemlékeztetők is, vagy akár tárolhattok születésnapi és évfordulódátumokat, szerkeszthettek közös tennivalólistát.

Személyi edző

A Nike Traning Club programmal könnyen karbantarthatod a tested, összeállíthatsz magadnak saját edzéstervet, de akár egy általad választott celeb edzésprogramját is követheted. Találsz zenelistákat is a gyakorlatsorok mellett, így megmarad a motivációd a mozgáshoz.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mit vegyél fel?

Ha szereted böngészni a külföldi divatblogokat, akkor neked való a Street Fashion Gallery alkalmazás. Rengeteg képet találsz arról, ki mit visel az utcán a világ nagyvárosaiban, így a telefonodon keresztül is gyűjthetsz inspirációt.

Ezt is szeretjük