A 7 legnépszerűbb ingyenes alkalmazás a mobilodra: itt töltheted le őket
Ezeket az applikációkat igazán érdemes beszerezni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Őrületes tempóban bővül a mobiltelefonos alkalmazások köre, így már nemcsak az alapvető telefonkezelést, szervezést, munkát könnyítő programokhoz tudsz ingyen hozzáférni.

Rengeteg olyan applikáció is létezik, amely az egészséges életmódtól a szórakozás több szegmensén át a tanulásig megkönnyítheti az életed. Íme, a legnépszerűbbek.

Fájlkezelő

Hasznos, ha van a mobilodon egy jó fájlkezelő alkalmazás. Az Android Marketen ingyenesen kínált, hasonló applikációk legtöbbször az alapvető funkciókat látják el, az Astro File Manager nevű programmal azonban szinte mindent elvégezhetsz: többek között kereshetsz, ZIP-be csomagolhatsz, segít megosztani tartalmakat bluetooth-on, levélben vagy különféle online szolgáltatásokkal. Az ingyenességért cserébe csupán egy vékony reklámcsíkot kell elviselned a képernyő aljában.

Sms-archiválás

Ha valaki szereti őrizgetni a régi szöveges üzeneteket, és szinte már annyira megtelt a telefonja, hogy emiatt képtelen fogadni az újakat, van más megoldás is, mint a kijegyzetelés vagy a törlés. Az SMS Backup + alkalmazással ugyanis kimentheted a számodra fontos, megőrzendő sms-eket a Gmail-fiókodba, az automata funkcióval akár rendszeres időközönként is.

A program nem keveri össze az sms-eket az e-mailekkel, külön címke alá menti a telefonos üzeneteket, így azokhoz később bármikor hozzáférhetsz, nem kell keresgélni.

Időjóslás

Ha lecsúsztál a reggeli időjárás-jelentésről, már ezt is lecsekkolhatod a telefonodon keresztül, a The Weather Channel alkalmazás az egyik legmegbízhatóbb ingyenes időjós program okostelefonra. Több város időjárását is nyomon követheted, és megnézheted a napi, óránkénti, 36 órás vagy tíznapos előrejelzéseket is.

Segélyhívó

Az SOS Help a Telenor által fejlesztett alkalmazás, amely vész esetén azonnali segélykérést küld. Lehetőséged van előre kiválasztott telefonszámokra, e-mail címekre SOS-üzenetet küldeni, ha bajba kerülnél. Nincs szükség arra, hogy külön bepötyögj bármit, a program ugyanis az előre beállítható üzeneteket egyetlen érintésre elküldi, a pontos GPS-koordinátákkal együtt.

Párkapcsolat-app

A Pair nevű alkalmazás a párkapcsolatban élők kommunikációját segíti: a program segítségével egy közös timeline-on bármikor azonnali kapcsolatba léphettek egymással, csetelhettek, illetve megoszthattok képeket, videókat. Sőt, előre beállíthatók randiemlékeztetők is, vagy akár tárolhattok születésnapi és évfordulódátumokat, szerkeszthettek közös tennivalólistát.

Személyi edző

A Nike Traning Club programmal könnyen karbantarthatod a tested, összeállíthatsz magadnak saját edzéstervet, de akár egy általad választott celeb edzésprogramját is követheted. Találsz zenelistákat is a gyakorlatsorok mellett, így megmarad a motivációd a mozgáshoz.

Mit vegyél fel?

Ha szereted böngészni a külföldi divatblogokat, akkor neked való a Street Fashion Gallery alkalmazás. Rengeteg képet találsz arról, ki mit visel az utcán a világ nagyvárosaiban, így a telefonodon keresztül is gyűjthetsz inspirációt.

Ezt is szeretjük