Felszerelés nélkül mászik a tükörsima falon a kisfiú: nem véletlenül hívják indiai Pókembernek
Ha az ember nem a saját szemével látná, nehéz lenne elhinni, mire képes az indiai csodagyerek.

pókember gyerek
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétéves fiú kedvenc szuperhőseként, akár az igazi Pókember, mászott fel egy háromméteres fal tetejére Indiában.

Hihetetlen felvételt készítettetek az egyedi képességgel megáldott gyerekről az indiai Kanpur városában.

Tükörsima falon mászott fel a fiú

A tükörsima falmászáshoz Yasharth Singh csak kezét és lábait használta. A félelmetes bemutatót otthonában hajtotta végre mindenféle védőfelszerelés vagy segítség nélkül. Hab a tortán, hogy az általános iskolás tanuló a plafont elérve még a kezeit is elvette a falról, hogy namaste köszöntést mutathasson. Ezután lassan visszaereszkedett a földre, hogy újra megismételhesse az akciót. 

- Azóta tökéletesítem a technikámat, amióta először láttam a Pókembert. Nagyon szerettem volna úgy mászni a falon, mint ő. Próbálkoztam, de folyamatosan leestem. Ahogy gyakoroltam, egyszer csak sikerült - mondta Yasharth Singh. - Behívtam a szobába a bátyámat és a szüleimet. Mindenki meglepődött, és arra kértek, hogy többé ne csináljam, mert leeshetek, és megüthetem magam. Végül meggyőztem őket arról, hogy mindenféle sérülés nélkül fel és le is tudok mászni.

Yasharth Singh nem fél a magasságtól, és úgy használja módszerét, hogy bárminemű sérülést elkerüljön: - Csak felfelé nézek, nem pedig lefelé. Ha úgy érezném, hogy esek, inkább óvatosan leugranék, hogy ne sérüljek meg. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Idővel már a szomszédok és a környék lakossága is csodájára járt a fiú képességének, és noha szülei eleinte féltették, most már őket is lenyűgözi gyermekük tehetsége.

- Egyik nap felmászott a falra, be is hívott minket, hogy megnézzük. Azóta folyamatosan gyakorol, most már fel-alá tud járkálni a falakon - nyilatkozta lelkesen Garima Singh, az indiai Pókember-gyerekként elhíresült kisfiú büszke anyukája.

Különös állást kapott a 10 éves fiú, miután folyton leszidták a tanárai

Szülei támogatták gyermekük kreativitását, esti rajziskolába küldik Joe-t. Az ottani oktatók azonnal észrevették a kisfiúban rejlő tehetséget, és pár alkotását ki is tették az Instagramra, ami sorsfordító mozzanatnak bizonyult.

(Ajánlóképek forrása: Caters Clips / Youtube, a borítókép illusztráció, forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük