Hol kezdődik a női test, és hol ér véget az út? Agyzsibbasztó optikai illúziók

Külön-külön is szép képeket mutatunk, melyek együtt valami egészen mást mutatnak meg.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Monica Carvalho egy svájci fotós, akinek kedvenc időtöltése a képmanipulálás. Olyan meghökkentő illúziókat hoz létre több fotó összeolvasztásával, melyek megzavarják a szemet és az agyat, és arra késztetik az embert, hogy újra és újra rájuk nézzen. A kreatív művész egészen lenyűgöző látványvilágot teremt nem mindennapi hobbijával. Monica a szerkesztéshez Photoshopot használ, és kizárólag a saját fotóival dolgozik, így a végeredmény teljes mértékben a saját munkáját dicséri.

"Megpróbálok hasonlóságot találni a fotók színei, formái között, például egy oxfordi ösvény pont olyan árnyalatú volt, mint a bőröm, egy fekete cipzár pedig a szempillákat juttatta eszembe. Máskor a méretekkel játszom: a miniatűr barátaimat a kezembe temetem, az Empire State Buildinget pedig óriás gyertyává varázsolom" - írta a Bored Pandán. A legjobb képei közül válogattunk.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük