Így vásárolj kedvezményesen! - A 3 legjobb kuponos weboldal
Keresd fel a következő weboldalakat, nyomtasd ki a kuponokat, és már indulhatsz is vásárolni!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre többen tudnak a kuponos weboldalak létezéséről, és élnek is a bónok nyújtotta kedvezményekkel. Ha szűkös keretből gazdálkodsz, és háromszor is meggondolod, mire mennyit adsz ki, a különféle, termékre és szolgáltatásra szóló kuponokat neked találták ki.

A kuponos oldalaknak ugyanis gyakorlatilag az akciós vásárlás a lényegük. A felkínált szelvények különféle boltokba vagy webáruházakba szólnak, ennek megfelelően nyomtatott vagy online formában használhatod fel őket.

A szelvények és akciók időről időre cserélődnek, úgyhogy nem árt sűrűn ellátogatni az oldalakra, majd átböngészni a kínálatot, hogy lecsaphass a kiszemelt akcióra.

A legszélesebb kínálat: Kuponnet.hu

A Kuponnet a legnépszerűbb, leglátogatottabb és valószínűleg a legszélesebb kuponkínálatot nyújtó portál. Néhány kattintással kedvezmények sorát szerezheted be élelmiszerre, ruházatra, szépségápolási és baba-mama cikkekre, valamint különféle szolgáltatásokra a wellness-től a fotóelőhívásig. A színes weboldalon nők és férfiak, idősebbek és fiatalok, állatbarátok és hobbikertészek is találhatnak maguknak megfelelő kupont, egyszóval a kínálat a termékek és boltok tényleg széles körét lefedi. Az sem utolsó szempont, hogy az oldal átlátható, illetve jól kereshető.

A legfrissebb ajánlatok rögtön szemet szúrnak, de kategóriák és lakóhely szerint is válogathatsz. A szelvények és akciók cserélődnek, és nem azonos a kategóriák szerinti megoszlásuk sem. Szóval ne lepődj meg, ha egyes címszavak alatt üres oldalak tátongnak, másokban viszont 10-12-féle kupont is találsz!

A szelvények felhasználásának menete csak néhány egyszerű és gyors lépésből áll. Választhatsz nyomtatott és online kupont, az előbbieket helyben, az üzletben tudod beváltani a kasszánál, az utóbbiakat egy kód segítségével webáruházakban online vásárolhatod le. Mielőtt azonban belevetnéd magad a kuponozásba, egy űrlap kitöltésével regisztrálnod kell. A pár perces szöszmötölésért cserébe azonban a kuponokkal
10-20%-ot is spórolhatsz egy-egy vásárlásnál.

Fontos!
A kuponoknál egyvalamire nagyon figyelj: az érvényességi időre.
Egy-egy akció legfeljebb két-három hónapig tart, ezen belül a szelvényt bármikor beválthatod. Az érvényességi idő lejárta után azonban a kuponnal már nem érsz semmit.

Vidékiek előnyben: Onlinekupon.hu

Az Onlinekupon portálon szintén rengeteg beváltásra való bón vár ruházat, műszaki cikk, szépségápolás, étel-ital, egészség és lakberendezési cikk kategóriában. Itt is találsz szolgáltatásra szóló szelvényeket, mint a taxikedvezmény vagy a kozmetikai szalonban beváltható, 20%-os kupon. Ez utóbbival például manikűrt vagy műkörömépítést kérhetsz, és míg szépülsz, spórolsz is egyben.

Egyes kuponok csak budapesti üzletekben, mások vidéki nagyvárosokban, néhány pedig - elsősorban üzletláncok esetében - országosan felhasználható, de erre azért érdemes odafigyelni. A szelvények itt is - mint az előző portálon - két típusba oszthatók: online beválthatókra és a nyomtatott, boltban levásárolhatókra. A portálon szabadon böngészhetsz és nézelődhetsz, de szelvényfelhasználáshoz már regisztrálnod kell. A szegedi fejlesztésű weboldal naponta frissül, az 5-30%-ig terjedő bónok pedig átlagosan két-három hónapig használhatók fel.

Fontos!
Általános kuponbeváltási szabály, hogy a szelvények készpénzre nem válthatók át, és más akcióval sem vonhatók össze.

Kuponok regisztráció nélkül: Napiakciók.hu

A Napiakciók weboldal szintén nagyon népszerű, karácsonykor például látogatottsági rekordot döntöttek. Ez a hatalmas népszerűség valószínűleg annak tudható be, hogy az előzőekkel ellentétben itt nem kell regisztrálnod, hanem azonnal nekiláthatsz a kupongyűjtögetésnek. A jól áttekinthető kuponportálon étel-ital, szépségápolás és ruházat kategóriában találsz bónokat, melyeket termékre vagy szolgáltatásra - kozmetikai kezelésre vagy egyéb wellness-kényeztetésre - válthatsz be. A szelvények 10-25%-os kedvezményre vagy 500-2000 forintig terjedő árengedményre jogosítanak.

Amennyiben több kupont szeretnél egyszerre kinyomtatni, a szelvényeket egy úgynevezett kupongyűjtőbe kell tenned, innen aztán a böngészés végeztével egyetlen kattintással kinyomtathatod az összeset. Arra is van lehetőség, hogy a bónt átküld e-mailben egy ismerősödnek. Nem túl elegáns megoldás az ajándékozásra, de azért biztos nem veszi zokon, ha felhívod a figyelmét egy jó kis akcióra, amivel ezreket spórolhat!

A kuponportálnak az állandóan cserélődő kínálaton kívül van egy külön akciója is. A Tavaszi Kupon Napok keretében egy teljes hónapig vásárolhatsz az oldalról kinyomtatott kuponokkal a legnagyobb plázákban, szóval márciustól érdemes lesz résen lenned.

Ezt is szeretjük