Így szerezz jogosítványt 25 ezer forinttal olcsóbban!
Ha a jogosítvány megszerzését a lehető legolcsóbban szeretnéd megúszni, válaszd a következő három kiváló autósiskolát, és spórolj!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, akinek az autó szinte nélkülözhetetlen munkaeszköz. Másoknak régi vágyuk, hogy végre a volán mögé ülhessenek, és élvezhessék a saját kocsi előnyeit. Autóval járni sok szempontból kényelmesebb és praktikusabb megoldás, mint például a BKV zsúfolt járatain nyomorogni.

Az autó vezetéséhez azonban elengedhetetlen feltétel a jogosítvány, ami manapság egyáltalán nem olcsó mulatság.

Elméleti órák, elsősegély-tanfolyam, vizsgadíjak, esetleges pótórák: csak néhány azon költségek közül, melyek felfelé srófolják a jogsi árát. De miért fizetnéd ki a teljes összeget, ha kedvezményesen is megtanulhatsz vezetni?

Dekmár Autós- és Motorosiskola - téli elméleti akció

A jogosítvány megszerzésének elengedhetetlen feltétele, hogy kellő alapossággal sajátítsd el az elméleti ismereteket. A Dekmár Autós- és Motoros iskolánál ezt - egy különleges téli elméleti akciónak köszönhetően - most féláron is megteheted: 30 ezer forint helyett csak 15 ezret kérnek az elméleti órákért. Ha ehhez hozzáadjuk a harminc óra vezetési díjat - óránként 2300 forinttal számolva -, valamint az egészségügyi tanfolyam árát, akkor a vizsgadíjakat nem számítva 90 ezer forintból megszerezheted a jogosítványt.

Az iskola további előnye, hogy a tanfolyamdíjakat a vizsgadíjjal együtt részletekben is fizetheted. Ha sürgősen szükséged van a vezetői engedélyre, akkor szuper intenzív tanfolyamra is beiratkozhatsz. A Dekmár Autósiskolánál az akción kívül még számos praktikus és Budapesten talán egyedülálló szolgáltatás közül válogathatsz. 

Ha szeretnél többet megtudni a Dekmár Autó- és Motorosiskola szolgáltatásairól és az áraikról, akkor kattints ide!

Padlógáz Autós-Motoros Iskola - tíz óra ingyen van

Kiváló ajánlattal rukkolt elő a Padlógáz Autós-Motoros Iskola is. A közel húsz éve működő autósiskolánál most 79 ezer forint helyett 59 ezer forintot kell fizetni. A különbözet körülbelül tíz elméleti óra árának felel meg, és - a harminc óra gyakorlati vezetés mellett - az elméleti tanfolyam árát is tartalmazza. Itt sem muszáj egy összegben az asztalra tenni a tanfolyam költségeit fedező díjakat: van lehetőség kamatmentes részletfizetésre.

A Padlógáz Autós-Motoros Iskolánál még sok előnyös szolgáltatás segíti a vizsgákra való, nyugodt és eredményes felkészülést. Többek között árgarancia, helyben történő orvosi és alkalmassági vizsgálat, illetve elsősegély-tanfolyam is szerepel a szolgáltatások között.

Ha szeretnél többet megtudni a Padlógáz Autós-Motoros Iskola ajánlatáról és a szolgáltatásokról, akkor kattints ide!

Pati Autósiskola - jogosítvány ingyen?

A Nemzeti Közlekedési Hatóság értékelése alapján a Főváros legjobb autósiskolája címet is elnyerő Pati Autósiskola ajánlata vitathatatlanul a legolcsóbb megoldást jelentheti azoknak, akik Ferencvárosban élnek, és egy önkormányzati vagy egyházi fenntartású közoktatási intézmény nappali tagozatos tanulói.

Ebben az esetben a sikeresen teljesített vizsgát követően - az autósiskola által kiállított számla alapján - a hivatal visszatéríti a jogosítvány árának 100%-át. Óriási kedvezményre számíthat az is, aki ferencvárosi lakosként egy másik kerület nappali tagozatos hallgatója. Ebben az esetben a sikeresen teljesített személygépkocsi-vezetői vizsga költségeinek 50%-át téríti meg az önkormányzat.A Pati Autósiskolában nem csak a kerületben élő sofőrjelöltek járnak jól: ha az elméleti órákat is náluk veszed fel, az utolsó nyolc forgalomban töltött órát ingyen kapod. Ez, a 2500 óradíjjal számolva, kereken 20 ezer forinttal kevesebb az eredeti árnál.
Ezt is szeretjük