Így hívd az angyalokat

Égből jövő segítség

A szellemi világ e kedves képviselő önzetlenül segítenek egy-egy élethelyzet megoldásában. Tudd meg, hogy miként hívd és kérd őket.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kapcsolatot teremteni az angyalokkal látszólag nem túl bonyolult: elég, ha hívod őket, és már itt is teremnek. Nem biztos azonban, hogy érzékelni tudod jelenlétüket, ami leginkább a szkepticizmusra vezethető vissza.

Ha ezen sikerül felülkerekedned, és máris készen állsz arra, hogy kommunikálj a szellemi világ ezen képviselőivel, akár a segítségüket is kérheted az élet legkülönbözőbb területein.

Így hívd az angyalokat!

Első lépésben teremts nyugodt körülményeket. Gyújts gyertyát vagy füstölőt, hallgass kellemes zenét. Lélegezz nagyokat ki és be. Képzeld el, hogy kilégzésnél minden negatív energia távozik belőled, míg belégzésnél csak pozitív energiákat veszel fel, melyek aztán szétáramlanak benned. Ezután egymás után háromszor hívd - akár hangosan, akár gondolatban - a számodra kedves angyalt vagy angyalokat.

Az asztrállény látogatása

A szellemi világ nem csak az angyalok lakóhelye: akadnak benne szép számmal kevésbé jóindulatú asztrállények is - ilyenek például a fizikai világtól elszakadni nem tudó vagy nem akaró lelkek. Az angyallátók szerint ezek is megjelenhetnek hívásodra, és ha nem ismered fel őket, csúnyán rászedhetnek.

Egy rád kapcsolódott asztrállény olyan gondolatokat sugallhat, illetve olyan érzéseket ébreszthet benned, amelyek negatív hatással lesznek az életedre, sőt, az sem kizárt, hogy megcsapolja energiaforrásaidat, aminek következtében testi-lelki szinten megbetegedhetsz.

Az asztrállényeket nem könnyű felismerni, negatív energiáikat azonban érzékelheted. Amennyiben hirtelen feszültség, szorongás vagy bármilyen megmagyarázhatatlan rossz érzés vesz rajtad erőt, biztos lehetsz benne, hogy nem angyallal, hanem egészen másvalakivel van dolgod. Ilyenkor egyszerűen kérd meg az asztrállényt, hogy távozzon, a hatást erősítendő pedig gyújts meg egy gyertyát vagy egy füstölőt - így látogatásának semmilyen következménye nem lesz.

Az angyalok érzékelése

Elképzelhető, hogy a hívásodra érkező angyal valamilyen hangot adva hozza tudomásodra a jelenlétét, sőt, nem kizárt, hogy testet is ölt. Mégse hagyatkozz teljes mértékben a hallásodra vagy a látásodra. A kapcsolatfelvétel ugyanis alapvetően a szíveden keresztül történik - ez pedig független attól, hogy hallasz vagy látsz-e bármit is. Amennyiben béke és nyugalom tölt el, netán kimondottan boldognak érzed magad, biztos lehetsz benne, hogy létrejött az összeköttetés a szellemi világgal.

Ne éld meg kudarcként, ha első próbálkozásaid nem járnak sikerrel - lehetséges, hogy a szíved nem egyik pillanatról a másikra, hanem fokozatosan nyílik meg. A folyamatot elősegítheted meditációval, jógával, szakrális tánccal, még jobb azonban, ha tudatosan fejleszted magadban a toleranciát, az együttérzést és a segítőkészséget.

Kérj, és megadatik!

Az angyalok szívesen segítenek konkrét élethelyzetek megoldásában. Fontos, hogy merj kérni, és persze képes légy elfogadni is, a megoldást illetően pedig ne gyárts előre különféle koncepciókat, inkább a végeredményre összpontosíts. Hagyd, hogy kérésed akkor és ott, illetve olyan formában teljesüljön, ahogy mindenki számára a lehető legjobb.

Megeshet, hogy - bár folyamatosan kéred a szellemi világ képviselőit - semmiféle előrelépést nem tapasztalsz. Ez esetben még nem állsz készen az új befogadására - ezt az állapotot pedig a régi elengedésével érheted el. Ha például társra vágysz, lehet, hogy nemcsak fizikai, hanem szellemi-lelki szinten is el kell búcsúznod előző kedvesedtől, netán az egyedüllét nyújtotta kényelmekről kell lemondanod.

Sors vagy szabad akarat?

Sokan a karmára vezetik vissza, ha nem sikerülnek a dolgaik. A negatív karma azonban megtisztítható és felülírható. Tudj meg többet a témáról videónkból!

Melyik angyalt hívd?

Az ezoterikus irodalom számos angyalt tart számon: szellemi és lelki vezetők éppúgy akadnak köztük, mint őrangyalok vagy arkangyalok. Földi halandóként pedig nehéz lehet megítélni, hogy egy-egy konkrét élethelyzetben melyikükhöz fordulj - végső soron azonban nem tudsz mellényúlni, hiszen bárki érkezik is, szeretettel és bölcsességgel terelgeti majd életedet a helyes mederbe.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha végképp tanácstalan vagy, kérd a felső erőket, hogy azt az angyalt küldjék el hozzád, aki az adott körülmények között a leghathatósabb segítséget nyújthatja.

Ezt is szeretjük