Így hangzott volna Marilyn Manson a 20-as években!

A MŰPA-ban kiderül!

Max Raabe nevét talán eddig nem hallottad. A Tavaszi Fesztivál során azonban garantáltan megjegyzed.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Adott jópár ismert sláger a jelenből és a 20-as 30-as évek szalonzenekari hangzása. A Budapesti Tavaszi Fesztivál egyik meghívott vendége, Max Raabe egy egészen különös inkarnációt hozott létre mindebből.

Az eredmény pedig egy fantasztikus, leírhatatlanul fergeteges előadás, melyre a Művészetek Palotájában kerül sor 2011. március 26-án. Jegyek itt válthatók.

Max Raabe & Palast Orchester

A történet egy észak-berlini pizzériában kezdődött, ahol Max Raabe vezetésével egy egész zenekar – a később megalakuló Palast Orchester zenészei – elhatározta, hogy az 1920-30-as évek legnagyobb tánc- és filmzenéit saját értelmezése szerint fogja előadni.

A zenekar alaphangzásához zongora, gitár, sousaphone és dobok járulnak hozzá.
Hogy mi a közös az Oops, I did it again, a Tainted Love, a Let's talk about sex és a Sex bomb között? Max Raabe. A Budapesti Tavaszi Fesztivál idején sokan megtudhatják, hogy ki az a pasi, aki a 20-as - 30-as évek stílusában hangszereli és énekli a ma slágereit. Zseniális és nagyon vicces!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Hallgasd meg a Tainted Love című dalt!

Bár a Tainted Love című dal eredetileg a Soft Cell nevéhez köthető, a legtöbben  már a Marilyn Manson féle feldolgozást ismerik. Az alábbi videóra kattintva pedig egy egészen különleges Max Raabe féle verziót is meghallgathatsz.

Ezt is szeretjük