Ez az alkalmazás megmutatja, hogy melyik boltban van hiány árstopos élelmiszerekből: ingyenesen letölthető
Egy ügyes alkalmazással most kiderítheted, hogy melyik boltban van hiány valamelyik ársapkás termékből.

GettyImages-1256442724
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy ügyes alkalmazással most könnyen kiderítheted, hogy melyik boltban van hiány valamelyik ársapkás termékből.

A Hol vehetek? nevű applikáció ingyenesen letölthető.

Így működik a Hol vehetek? alkalmazás

A Forbes.hu szúrta ki Redditen azt az ingyenes alkalmazást, amellyel kideríthető, hogy hol milyen árstopos élelmiszer kapható éppen.

Az applikációt a NextVal Kft. nevű informatikai cég fejlesztette ki, anyagi hasznuk nem keletkezik belőle, csak unalomból dobták össze, hogy segítsenek az embereknek a karácsonyi rohamban. Az alkalmazásban nincsenek reklámok, és nem gyűjt semmilyen személyes adatot, derül ki a cikkből.

GettyImages-538404229
Fotó: Danilin / Getty Images Hungary

A Hol vehetek? elérhető a holvehetek.hu-n, illetve a Google Play Store-ból is le lehet tölteni androidos eszközökre. Apple-verzióról egyelőre nincs hír.

Regisztrálni nem kell, ha keresni szeretne az ember, elég ha kiválasztja az általa megvásárolni kívánt élelmiszert, az alkalmazáshoz tartozó térkép pedig különböző színekkel jelzi, hogy hol van készlet, és hol van hiány, szürkével pedig azt, ha nincs információ. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ha valaki segíteni szeretne, hogy minél naprakészebb és megbízhatóbb legyen a térkép, akkor a térképen kikeresheti az üzletet, ahol járt, és egyenként bejelölheti, hogy melyik árstopos termék található meg a boltban, és melyik nem. 

Az adott bolt állapota ezáltal befrissül, és kijelzi az új információkat. Így az ember anonim módon jelezheti a vevőtársainak, hogy melyik boltban kapható még hatósági áras termék, írja a cikk. 

7 hasznos Google Maps-trükk: nem csak útvonaltervezésre jó az alkalmazás

A praktikus alkalmazásnak számos kényelmi funkciója van, amit kevesen ismernek.

Képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük