5 találó idézet a fiú-lány barátságról
Téged is érint a téma?
Lehet őszinte, hátsó szándék nélküli barátság fiú és lány között? Íme, néhány ezzel kapcsolatos idézet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Régóta vita tárgya a férfi-nő közötti, szimplán baráti kapcsolat. Főleg fiatalkorban vannak az életedben olyan fiúk, akikre nem pasiként tekintesz, és ha a legjobb barátod is hímnemű, akkor téged is érint ez a téma.

Olvasgasd az idézeteket, és ha valamelyik megtetszik, küldd el a srácnak is! Szerinted létezik valódi barátság fiú és lány között?

Tényleg fáj?

Az idézetek nagy részéből azt a következtetést lehet levonni, hogy az ilyen barátságokban az egyik fél mindig többet érez, és általában sérül is. Te egyetértesz?

"Fiú-lány barátság: mindenki tudja, hogy van, de még senki sem találkozott vele."

"Téved, aki azt mondja, hogy nincs fiú-lány barátság, hiszen van, csak az egyiküknek fáj, mikor beszélgetnek."

"Minden lánynak kell egy fiúbarát, aki eljátssza, hogy a pasija, ha szükség van rá. Aki tanácsot ad, hogy ne égesse le magát még jobban egy fiú előtt. Aki elmondja, hogy gyönyörű vagy, és tudod, hogy neki legalább fiúszeme van...

...Aki megmutatja, hogy legyél csókkirálynő anélkül, hogy kinevetne. És akivel talán kölcsönösen tudjátok, hogy több ez, mint barátság, de ezen az ötleten csak nevettek, és ez a nevetés ki tudja, mennyire fáj neked, neki, vagy talán mindkettőtöknek..."

Mégis létezik?

Persze létezik az ellentábor is, aki megingathatatlanul állítja, hogy igenis van hátsó szándék nélküli barátság fiú és lány között. Jöjjön most erre néhány idézet.

"Fiú mint barát: ő az, aki nem féltékeny. Ő az, aki nem fog veled összeveszni pasi miatt. Ő az, aki megvéd, vagy verekszik, ha valaki bánt. Ő az, akiben megbízol, és elmész vele bárhova, mert megvéd. Aki őszintén megmondja a kiszemelt pasiról, hogy érdemes-e kezdeni vele, vagy sem...

...Ő az, aki nem használna ki soha. Ő az, akinek a családja nem találgat, hogy szerelmesek vagytok-e, hanem családtagnak tekint. Ő az, aki iszik utánad, vagy ad a fagyijából, akivel nevettek minden baromságon - ő az, aki bátyám helyett a bátyám, és a barátom ."

"Tudod miért jobb a barátság a szerelemnél? Mert a barátod akkor is ott lesz veled, mikor a szerelmed rég elhagyott!"

Ezt is szeretjük