Mi a horoszkópod? Elárulja, milyen srác illik hozzád a legjobban

Tudd meg, a horoszkópod szerint melyik csillagjegy illik hozzád a legjobban, és melyik a legkevésbé!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A csillagjegyed sok mindent elárul rólad, többek között azt is hogy milyen pasi illik hozzád. Te tudod, hogy a horoszkópod szerint ki a neked való?

Nézd meg, milyen csillagjegyű sráccal illesz össze a leginkább!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kosként az Oroszlán lehet az, akivel a legkönnyebben megtalálod a közös hangot, és izgalmas kapcsolatban lehet részetek. Szóba jöhet még az Ikrek és a Mérleg, bár utóbbival inkább takaréklángon ég a viszony. Kevésbé valószínű, hogy jól kijöttök majd egy Szűz vagy egy Bak jegyű sráccal.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha Bika vagy, érzelmes társra találhatsz egy Rák jegyű pasi személyében, aki kiegészíti a te erős oldaladat. Kiegyensúlyozott kapcsolatot alakíthatsz ki a Skorpióval, az első pillanattól kezdve egyenrangú félként kezelitek egymást. Vigyáznod kell azonban az Ikrek csillagjegyűekkel, ha elkerülnéd a csalódást.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Soha nem tapasztalt érzelmeket válthat ki belőled egy Vízöntő, ha az Ikrek jegyében születtél. Jó párost alkothattok a Kossal is, ám vele kevésbé lesz izgalmas a kapcsolat. A Bak és a Szűz azonban túl gyakorlatias és megfontolt az Ikrekhez képest, ezért a kapcsolat sok konfliktust, és végül szakítást hozhat.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha a Rák jegyében születtél, azonnal érezheted a kémiát a Bikával. Vele igazán összepasszolsz, de méltó vetélytársa lehet egy Mérleg csillagjegyű pasi is. Kevésbé jó párosítás azonban a Rák-Vízöntő típus: sok fájdalmat okozhattok egymásnak, mert míg te ragaszkodó vagy, a Vízöntőt a szabadság élteti.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Tökéletes párt alkothat az Oroszlán és a Vízöntő, mert kiegészítik egymást, és csodás közös élményekben lehet részük. Egy Rák jegyű választott is ideális lehet, akivel inkább meghitt lehet a kapcsolat. A Halak és a Szűz azonban túl érzékeny egy Oroszlánhoz, nem mindig sikerül felvenniük mellette a tempót.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Az érzékeny, gondoskodó Rák a szíved mélyére hatol, ha csillagjegyed a Szűz. Egy Nyilas szabadsága üdítően hathat rád, vele új élményeket tapasztalhatsz meg az élet sok területén. Az Ikrek jegyűekkel azonban kihozhatjátok egymásból a legrosszabbat.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérlegként könnyedén meghódíthatsz egy Bika jegyű srácot, és bár folyamatosan dolgoznotok kell rajta, hogy az érdeklődés fennmaradjon, megéri, mert nagyszerű kapcsolatotok lehet. Jól működhet a dolog egy Ikrekkel is, de a Rák jegyű pasi nem a neked való társ.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A jegyek közt az egyik legerősebb kombináció egy Skorpió és egy Rák pár, akik nem mindennapi érzelmeket válthatnak ki egymásból. Nagyszerűen megtaláljátok az összhangot, és együtt szinte minden magától értetődik. A Halakkal azonban mintha elbeszélnétek egymás mellett: nem az erősségetek a kommunikáció, ami a jó kapcsolat egyik alapja.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas a veséjébe láthat a Baknak, aki ugyan távolságtartó, de kedveli, ha valaki megfejti őt, így izgalmas kapcsolatnak nézhettek elébe. Jól kijössz még a Kossal is, aki lenyűgöz az erejével, amit magadban is fontosnak tartasz. Ellenben sok konfliktusod lehet a Bikával, akivel meglehetősen ellentétes tulajdonságaitok vannak.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak és a Kos azon jegykombináció egyike, ahol érvényesül az ellentétek vonzása. A többi egymástól különböző párral szemben a Bak és a Kos kapcsolata éppen ettől lesz izgalmas és erős. A Halakkal hosszú, nyugodt viszonyt ápolhatsz Bakként, az Ikrekkel viszont gyorsan elmérgesedhet a viszony. 

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha a Vízöntő jegyében születtél, egy Kos személyében ideális társra találhatsz, akivel sosem unatkozol majd, mert mindig tud újat mutatni neked. A Halakkal inkább meghitt, mély kapcsolatot alakíthatsz ki. Egy Bak vagy egy Rák társaságában azonban könnyen bezárva érezheted magad.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Az alapvetően nyugodt Halakat a Vízöntő új érzelmekkel ismertetheti meg, és sok mindenre megtaníthatja. Igazi lelki társat viszont egy Rákban találhat a legnagyobb valószínűséggel, mert vele egy húron pendülnek. Nehezen jön ki egymással a Halak és a Bak, de egy Kos sem az ideális társ számára.

Ezt is szeretjük