Nagy, éves horoszkóp 2020-ra: rég várt változásokat hoz az új esztendő

Reményekkel telve várhatjuk az új évet, hiszen egyes csillagjegyeknek a szerelem, míg másoknak az anyagiak terén tartogat pozitív változásokat.

2020-horoszkop

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Itt az új esztendő, melynek, mint az előrejelzés mondja, nagy reményekkel nézhetünk elébe. A szerelem és a pénzügyek terén is ígéretes 2020, de sokak számára hozhat fordulópontot egy korábbi, elhúzódó ügy vagy probléma kapcsán is.

Hála a jó energiáknak, szépen lehet előrehaladni a magánéletben, illetve sokat változhatunk mi magunk is a szembe jövő helyzetek, megoldandó dolgok eredményeként. Mire eljön a következő december, a legtöbben elégedetten nézhetünk majd vissza.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

2020-ban részed lehet jóban is, rosszban is, de minden, ami történik, bölcsebbé tesz. Az év során ráadásul jobban hallgatsz a saját megérzéseidre, és bebizonyosodhat számodra, miért fontos, hogy ezeket ne nyomd el magadban.

Ami az egészséged illeti, időről időre elhatalmasodhat rajtad a fáradtság, amit a sok pihenés sem enyhít. Ilyenkor érdemes egy vitaminkúrát, egy-két nap szabit bevetni, illetve megnövelni az alvással töltött időt.

Év közepén, ami az anyagiakat illeti, jó lehetőség várhat, mely pénzügyi fellendülést hozhat. Fontos, hogy 2020-ban alaposan átgondold a kiadásaidat. Az évben nagyon figyelj a megérzéseidre, a hatodik érzéked sokszor lesz segítségedre.

Szingliként eljön a te időd. A 2020-as esztendő elején barátaid által megismerhetsz valakit. Igaz, pár hónap múlva, nyáron akadhat egy kisebb probléma, de közösen sikerülhet ezen túllépni. Ha egymásnak teremtettek titeket, akkor nincs, ami közbeszóljon.

Párban csodásan alakulhat az év első fele. Harmonikus, nyugodt mindennapok jöhetnek, de sajnos nem lesz egész évben így. Ősztől féltékenykedésre kerülhet sor, de valójában nem biztos, hogy az aggodalom megalapozott. Őszinteség tekintetében sokat fejlődik a kapcsolatotok.

Szerencsecsalogató, horoszkópos ékszer 2020-ra »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A 2020-as esztendő az elmúlt évekhez képest merőben jobban alakulhat, különösen magánéleti téren. Lelkedben az év jelentős százalékában nyugalom honol majd, ami kedvez a kreativitásodnak is.

Egészséged tekintetében pozitív lesz az év, ám ezzel együtt érdemes a lehető legtöbb stressztényezőt kiiktatni életed minden területén. Mindet persze lehetetlen, de már ezzel is sokat tettél.

Pénz szempontjából Fortuna melletted áll majd. Több pénz marad a zsebedben, és plusz pénz is adódhat.

Még keresed az igazit? Ami a szerelmet illeti, szingliséged a végéhez közeledik. Élvezd ki minden olyan részét, amit szerettél, és, ami párban esetleg megváltozhat! Tavasszal jöhet a fordulat. Legboldogabb, érzelmileg legkiegyensúlyozottabb időszakod a nyár lehet.

Ha már van kapcsolatod, 2020 az érzelmi mélyülés éve lesz. Hála a sok együtt töltött időnek, hosszú távú elköteleződés kerülhet szóba, akár egy komolyabb terv is, mint az összeköltözés - vagy még több annak függvényében, hol tartotok most. Tavasszal, nyáron utazás, nyár végén viszont egy kisebb megoldandó probléma jöhet. A tél lehet a legromantikusabb időszak az évben.

Szerencsecsalogató, horoszkópos ékszer 2020-ra »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Az esztendő minden szempontból pazarul alakulhat, úgy a munka, mint a szerelem vagy a pénz terén. Ez sok jó energiát ad. Töltekezz, mert később is jól jöhet, hogy bízni tudj a szerencsédben és magadban.

Ne feledd, hogy ne hajszold túl magad! Sikereid ne vigyenek arra a tévútra, hogy egyre többet és többet vállalj. Tudj megállni, egészséged érdekei ezt kívánják. Ellenkező esetben sajnos meglesz a dolog böjtje.

Anyagilag pozitív év várhat, őszre nagyobb összeget tudsz félrerakni, ez további spórolásra ösztönözhet.

Remek munkád bónusszal is elismerik, ez tovább gyarapítja tartalékaid.

Ha még párkereső vagy, az év elején jöhet egy flört, de hamar kiderül, ebből több is lehet, és akár hosszú távú kapcsolat is kibontakozhat kettőtök között. Ősszel felmerül a hogyan tovább kérdése, de ettől függetlenül az új évet párban köszöntheted.

Kedveseddel idilli lehet az éved, de nem eseménytelen. 2020 harmóniában telhet, amennyiben okosan birkóztok meg a gondokkal, konfliktusokkal. Ez mind hozzátartozik egy jól működő kapcsolathoz, nem csak a szép napok. Az év pozitív hozadéka, hogy jobbá válhat a kommunikációtok, és még szorosabb kötelék alakul ki közöttetek.

Szerencsecsalogató, horoszkópos ékszer 2020-ra »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Sokat gazdagodsz lelkileg a 2020-as évben. Ez jórészt a másokkal való viszonyaid elmélyítésének köszönhető. Emberi kapcsolataidra sokkal több figyelmet fordíthatsz, és ezt vissza is kapod.

Olykor fáradtság gyötörhet, ez szinte mindig a munkahelyi teendők tornyosulása miatt lesz. Próbáld megtalálni az arany középutat, és a pihenést ne spórold el! Ősszel, télen elővigyázatlanabb lehetsz, és ez betegségben üthet vissza.

Ahogy mennek a hónapok, egyre jobb anyagi helyzetre számíthatsz. A komolyabb fordulatot a nyár hozza el a pénzügyek terén, de sajnos nem hullik csak úgy az öledbe a jólét. Sokat kell dolgoznod, de ennek meg is lesz a jutalma. Télre busás megtakarítást tudhatsz a magadénak.

Ha szingli vagy, tavasszal egy már ismert illető, régi osztálytársad, vagy régi barátod jöhet képbe. Találkozásotok meghatározó fontosságú. A szikra meglétével nyár végére már egy párt alkothattok. 

Pároddal év elején összetartásotok, együttműködési képességetek kerül fókuszba, az, hogy egymás támaszaiként hogyan tudtok helytállni. Pozitívnak ígérkezik a teszt eredménye. Szerencsére a nyár már lazább lesz, az év további szakasza pedig egy új, igazán pozitív terv megszületését hozhatja.

Szerencsecsalogató, horoszkópos ékszer 2020-ra »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

2020-ban változol egy s más téren, bár ezt a változást sokkal inkább nevezhetnénk jó tulajdonságaid kibontakozásának, térnyerésének. Ez főleg a szerelmi életedben nyilvánulhat majd meg jól kivehetően.

Egészséged, ha jobban odafigyelsz magadra mint eddig, javulhat az évben. Nagy kihívás lesz számodra, hogy megtanuld, te vagy a legfontosabb a magad számára, nem helyezheted a családod, vagy a munkát előtérbe.

Anyagilag kényelmes lehet a 2020-as esztendő, főleg az előző néhány évhez képest. Idén többet engedhetsz meg magadnak, de a józan eszed kordában tart. Új megtakarításra határozhatod el magad egy nagyobb cél érdekében.

Amennyiben még várod a párod, az esztendő elején sorra jöhetnek a lehetséges jelöltek, de nem igazán történik előrelépés. Ez csak 2020 második felétől, július-augusztustól várható. Egy pasi, aki az eddigi jelöltjeidtől merőben eltér, belső tulajdonságaival, kisugárzásával nyer meg. A vonzalom kölcsönös lehet.

Ha már van párod, kapcsolatod konfliktusoktól mentes lesz, ám elhallgatni ennek ellenére létező sérelmeket hiba lenne. Tavasszal egyre jobban kívánjátok, hogy minél több időt töltsetek együtt, így a kapcsolatotok eddig nem tapasztalt, csodaszép harmóniát és elmélyülő szeretet hozhat. Ősz végén a karrier kerül fókuszba, egy fontos kérdés merül fel, amit meg kell vitatnotok. A jövőről alkotott tervek megvalósításában azonban nem lesz könnyű közös nevezőre jutni. 

Szerencsecsalogató, horoszkópos ékszer 2020-ra »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Szerencsés dolog, hogy 2020-ban energikus, pozitív és talpraesett leszel az egész év során, így bármi akad is, azzal játszi könnyedséggel elboldogulsz. 

Ami az egészséged illeti, nem jó ötlet tovább húzni az időt, muszáj lesz életmódot változtatnod, és beiktatni az életedbe a rendszeres étkezést és testmozgást. Törekedj rá, hogy bármi zajlik is aktuálisan körületted, ne ezeken spórolj időt, mert hosszú távon sajnos visszaüthet, hogy nem magad, nem a saját egészséged helyezed előtérbe.

Pénzügyi szempontból ideje rendet teremtened. Gondold át a költségvetésedet, készíts éves tervet, tartalékolj, hogy végre megvalósíthasd régi álmodat. Megfontoltságod bankszámlád és a karriered javára is válik.

Szerencse kísérhet 2020-ban a szerelem terén is.

Egyedülállóként a korábbi tévedések után most végre fordulhat a kocka. Egy újonnan megismert férfi nagy érzelmeket vált ki belőled, majd nyáron egy kéretlen hódolóra teszel szert. Nehéz döntés elé állít az élet, a választásodon múlik, hogy az ismerkedésből kibontakozik-e egy komoly, hosszú távú kapcsolat.

Ha párban élsz, akkor egy igazán építő, szeretettel teli évre számíthatsz. A pároddal most a legfőbb feladatotok, hogy sokkal több időt szánjatok egymásra. Egészen új szintre léphet a kapcsolatotok, eddig nem tapasztalt, igen erős köteléket hozhat az esztendő. A nyaratok egyébként különösen forró lesz, vonzalmatok a tetőfokára hág.

Szerencsecsalogató, horoszkópos ékszer 2020-ra »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy esztendő alatt, mintha kettő telne el, sok-sok esemény vár rád 2020-ban. Különösen szerelmi életedben gyorsulnak fel a dolgok. Lelkileg a rengeteg újdonság olykor túlzottan elfáraszthat, figyelj magadra, hogy ne fenyegessen a kiégés, az érdektelenség veszélye. Érdemes kipróbálnod a jógát vagy a relaxációt.

Ez a két kikapcsolódási, feltöltődési mód egészséged szempontjából is hasznos lenne. Fontos továbbá, hogy ne aggódd túl a kétesélyes helyzeteket, ez gyomorproblémákat okozhat.

Anyagiak terén fogadd meg magadnak, hogy jóval előrelátóbb leszel, és megpróbálsz nemcsak elgondolkodni a kiadásokon, de valóban az okos döntést is meghozni. Ne költekezz túl! Előfordulhat, hogy az év során váratlan kiadásod lehet.

Ha még keresed az igazit, jó hírünk van. Szerelmi életed eseménydúsnak ígérkezik. 2020 elején egy próbálkozás ugyan kudarcba fulladhat, de később, ha újragondolod, és megváltoznak a férfiakkal szembeni elvárásaid, több szerencsével jársz. Következő komolyabb esélyed nyár elején jöhet el, és csak rajtad áll, hogy mennyire szeretnél elköteleződni. 

Ha párban élsz, 2020 a kapcsolatodban fontos időszak, a közös tervek szövögetésének ideje. Sok dologban eltérően gondolkoztok, azonban az év során a legfontosabb döntésekben egyetértetek. Ez most igazán fontos lehet, hiszen néhány közülük majd egész életetekre hatással lehet. Egy tavaszi út és egy különleges nyári kiruccanás is várhat rátok.

Szerencsecsalogató, horoszkópos ékszer 2020-ra »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

2020-ban szerencse kíséri lépteid, és különösen az érzelmi életedben láthatod ennek gyümölcsét. Lelkileg kiegyensúlyozott esztendőre számíthatsz, ennek hála nemigen lesz olyan váratlan dolog, ami kizökkentene nyugalmadból.

Érdemes több időt fordítanod 2020-ban a mozgásra. Most, hogy ilyen pozitív periódusra számíthatsz, lehet benned elég erő és kitartás elkezdeni egy új sportágat, vagy folytatni, amit korábban abbahagytál.

Megtizedelheti költségvetésed 2020-ban egy káreset, amit borsos áron tudsz csak javíttatni. Érdemes előre gondolkodnod, és tartalékolni a pénzedből.

Egyedülállóként kisugárzásod szinte egész évben bevonzza a hódolókat, de különösen nyáron érezheted, hogy rengeteg lehetőséged nyílik az ismerkedésre, és csak rajtad áll, mi lesz belőlük. Ősszel esedékes egy komoly kapcsolat lehetősége.

Ha párban élsz, kapcsolatod 2020-ban irigylésre méltóan működhet. Azok is láthatják ezt, akik kívülállók. Sajnos akadhat egy illető, aki ellenetek dolgozik, de erős szerelmeteknek hála, semmi esélye. Nyáron egy mesés utazás várható, ősszel pedig összetartozásotokat teszi próbára egy hosszabb ideig elhúzódó, nehéz helyzet.

Szerencsecsalogató, horoszkópos ékszer 2020-ra »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Az esztendő során lesznek benned kérdések, melyeket egyedül, saját magadban kell tisztáznod. Ha őszinte vagy magadhoz, és képes vagy belátni, mi fontos, és mi nem, akkor könnyebb lehet az utad.

Az egészség terén nem várható különösebb probléma, amennyiben odafigyelsz magadra, de ne feledd, a könnyelműség nem kifizetődő, sem a táplálkozásban, sem a káros szenvedélyek terén.

2020-ban nem tesz jót a pénztárcádnak, hogy nehezen tartod féken magad, és több könnyelmű beruházást tervezel. Erre nem árt figyelni, és addig nyújtózni, míg a takaród ér.

Ha még a párodat keresed, ebben az évben két, számodra fontos, ám ellentmondásos pasival hoz össze a sors. A külső vonzalma és a megnyerő belső feszül egymásnak. Végül egy harmadik valaki jöhet, akinél minden stimmel.

Ha párkapcsolatban élsz, egymás szeretteivel fűzitek szorosabbra a viszonyt. Ezzel elköteleződésetek is mélyül. Az év során sokat fejlődtök a kommunikációban, és közelebb kerültök lelkileg is, ami a sok mély és őszinte beszélgetésnek lesz köszönhető.

Szerencsecsalogató, horoszkópos ékszer 2020-ra »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Zajlik az élet 2020-ban, különösen, ami a szerelmi életedet illeti. Kettősség jellemezheti esztendőd. Egyik fele kedvezően lakul, a másikban lesznek megpróbáltatások. Érdemes előbbiből erőt merítened.

Mivel sok-sok esemény várható, olykor dekoncentrált, szétszórt leszel. Ez fokozott óvatosságra int, hogy elkerüld a bajt vagy baleseteket.

Viszonylag stabil év várhat a pénz tekintetében, és, ami jó hír, hogy egy befolyó nagyobb összeg hozzásegíthet egy régi álom megvalósításához.

Egyedülállóként jelölteddel kapcsolatban egy csalódás váratlanul érhet, és eltántoríthat tőle. Nem telik sok időbe, máris egy új ember jöhet képbe. Tavasz végén 

megtörhet a jég, és már a nyaratok is közösen telhet.

Párkapcsolatodban egy régóta visszatérő kérdés kerül 2020-ban napirendre, ennek megoldása az esztendő fontos feladata. Kora tavasszal sok színes, barátokkal töltött program dobja fel napjaitokat. A nyár filmbe illően romantikus és egyben vízválasztó is lehet, hogy komolyabb szintre lépjen a kapcsolatotok.

Szerencsecsalogató, horoszkópos ékszer 2020-ra »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Az éved inkább nyugalmas lesz, semmint különösen ingerekben bővelkedő, de ettől függetlenül eseménytelennek semmiképp sem lehet mondani. Bármi áll előtted, jól veheted az akadályokat, az önbizalmad egészséges szinten áll.

Egészségedre mindig, de különösen utazás közben figyelj! Ekkor fokozottan érdemes óvatosnak lenned. Előre tájékozódni a csapvíz minőségéről, figyelembe venni az adott táj higiéniai körülményeit.

Az anyagiak terén kicsit elszaladhat veled a ló. Ha vásárolsz, próbálj néha magadnak nemet mondani. Ebben az évben nem sok pénzt takarítasz meg sajnos.

Ami a karrieredet illeti, fontos, hogy a munkahelyi viták és félreértések ne szivárogjanak be a hétköznapjaidba, és ne engedd, hogy meghatározzák az életed. Ha megtanulsz túllépni ezeken, a magánéleted is megváltozhat, és a felszabadultságodnak, vonzerődnek köszönhetően olyan élményekben lehet részed, amiről régóta álmodoztál.

Ha még keresed az igazit, 2020 első felében barátnőd lép Cupido szerepébe, ami elsőre furcsa lehet, de egy randit megér a dolog az ismerősével. Nyáron különösen élvezheted, milyen kapós leszel. Sorra jönnek a jelentkezők. Augusztusra eljöhet egy új, hosszú távú kapcsolat.

Ha párkapcsolatban élsz, idén számtalan élménnyel gazdagodtok, remekül alakul az év. Több kisebb-nagyobb utazás színesítheti az esztendőt. Az év közös feladata, hogy a pénzügyek terén is harmóniába hozzátok elképzeléseiteket, és végre belevágjatok egy régóta dédelgetett tervbe. Nyaratok lesz a legszínesebb.

Szerencsecsalogató, horoszkópos ékszer 2020-ra »

Halak (II. 20. - III. 20.)

2020-ban olykor hajlamos lehetsz elfeledkezni magadról, és szinte kizárólag másokkal foglalkozni. Próbálj erre tudatosan figyelni, és teremts énidőt a napjaidban.

Ha így teszel, nemcsak a lelkednek, de testednek is jót teszel. Egy nagy séta a jó levegőn, egy friss saláta, a relaxálás, akár egy otthon feldobott tízperces arcmaszk is aranyat érhet, segíthet kiengedni a gőzt.

Az éved anyagilag kiegyensúlyozottnak ígérkezik, de ne vágd olyan fába a fejszéd, ami bizonytalan: jöhet egy rendkívül kecsegtetőnek tűnő üzleti ajánlat, ami egyes részleteiben kétes.

Ha még keresed a párod, tavasszal kiszúrhatsz egy helyes pasit, akinek kilétét talán kis plusz idő, energia ráfordításával sikerül kideríteni. Megéri a befektetést, mert nyárra már el is indulhat valami közöttetek. Csak meg kell lelned a módját, hogyan elegyedjetek szóba.

Ha kapcsolatban élsz, 2020-ban egyikőtöknek több megértés, több segítség kellhet. Ez mutatja meg, számíthattok egymásra a bajban is. Tavasszal némi féltékenység borzolja a kedélyeket. Ősszel közös döntéshozatalra kerül sor, ami gyönyörű év végét és egy új élet kezdetét is jelentheti.

Szerencsecsalogató, horoszkópos ékszer 2020-ra »

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük